Як виглядає названий син зрадниці Ані Лорак: він народився від іспанця, і немолодого

Декілька тижнів тому Ані Лорак повідомила про те, що виходить заміж вдруге, і на цей раз її благовірним стане іспанець Ісаак Віджраку, а з ним в сім'ю увійде і його маленький син.

3 роки тому зрадниця Ані Лорак отримала шанс реабілітуватися в очах своїх співвітчизників, заговоривше про свою позицію. І досить довго шанувальники чекали, що вона все ж таки зможе це зробити. Натомість Кароліна просто видалилася з соціальних мереж та втекла за кордон.

Більше, ніж півроку зірка не давала про себе знати, і ніхто навіть не розумів, що в цей момент вона вже крутить момент з немолодим іспанцем.

Пізніше співачка розповіла, що вони познайомилися в Іспанії та почали індивідуальні заняття. Ще тоді на особистій сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram були кадри з попередньою обраницею, дорослою дочкою, а також маленьким сином. І саме через це поповзли чутки, що Ані Лорак не тільки зрадниця, але й розлучниця. Ісаак же пізніше дану інформацію спростував, заявивши, що на кадрах була його дочка.

Але най уважніші користувачі пам’ятають, що поруч з іспанцем була білявка, а спадкоємиця тренера набагато темніша і має іншу структуру волосся.

Ані Лорак показала, як виглядає її маленький названий син

Зрадниця Лорак зі своїм іспанським нареченим покинула Росію
Зрадниця Ані Лорак зі своїм іспанським нареченим 

Тоді ж стало відомо про наявність у обранця артистка маленького сина. Кадри з ним Ісаак пізніше також прибрав зі свого блогу, аби уникнути занадто сильної уваги до персони малюка. Тим паче, що Лорак не жаліли, і їй добряче діставалося від розгніваних її зрадою користувачів.

А тепер стало відомо, що Ані Лорак та її обранець збираються одружуватися, а отже маленький хлопчик стане її пасинком.

Цікаво, що поки ніяких попередніх даних на рахунок майбутнього торжества немає. Ані Лорак насолоджується своїм новим статусом і активно транслює у своєму блозі настрій нареченої та майбутньої дружини. Зокрема, вона не так часто знаходиться в Москві і все частіше знаходить для себе місце в Європі. Цілком можливо, що це пов’язано з поганим ставленням до артистка в країні, яку вона собі обрала, зрадивши батьківщину.

Схожі статті

Вся в маму: донька Олени Кравець не стала приховувати і показала нареченого – хто він?

Марія Кравець нещодавно почала вести подкаст разом зі своєю зірковою мамою та все ідеально у неї складається не лише з кар'єрою - дівчина показала свого обранця.

Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко: він з нею гастролював, а вони росли

Арсен Мірзоян показав своїх синів не від Тоні Матвієнко, а від першої дружини, якій не був вірний. Він гастролював з коханою, а вони дивилися на нього по телевізору.

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.

Як зараз виглядає вдівець Ніни Матвієнко: художник, який назавжди втратив свою музу

Як зараз виглядає чоловік душі української пісні Ніни Матвієнко? Він – художник, який назавжди залишився без музи, з якою прожив разом понад 50 років.

“Знімання закінчилися на дивані”: Оля Полякова після Міцкевича і Єжова знайшла нового “коханця”

Оля Полякова після Влада Міцкевича і Макса Єжова знайшла нового "коханця". Який чоловік на цей раз заслужив увагу співачки? Подробиці в нашому матеріалі.

Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку: майже Бріджертони

Зірковий психолог Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку. Сім'я не тільки живе розкішно, але і виглядає як Бріджертони.