Фільм, який не залишить байдужим нікого: розпочалися зйомки серіалу «Кава з кардамоном»

Український серіал, виношений у мріях, виплеканий у серці шоуранеркою та виконавицею головної ролі Оленою Лавренюк взявся зняти телеканал СТБ спільно з компанією Solar Media Entertainment та у копродукції з Польщею.

Проєкт був підтриманий Українським Культурним Фондом та здобув І місце у 14-му конкурсі Держкіно (категорія “Ігрові телесеріали”).

Анна (Олена Лавренюк)
Анна (Олена Лавренюк)

Сценарій фільму написаний за бестселером львівської письменниці Наталі Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону». Режисером фільму стала Марина Степанська, відома фільмом «Стрімголов». Головні ролі виконують Олена Лавренюк (Анна), актриса театру і кіно і Павел Делонг (Адам), польський актор, який засвітився у фільмі «Список Шиндлера».

Виконавці головних ролей - Анни і Адама
Виконавці головних ролей – Анни і Адама

Це розповідь про перше, сповнене сподівань і драматизму, кохання молодої дівчини до значно старшого за неї польського шляхтича.

Сюжетну лінію ускладнює і розпалює обставина, що Адам одружений і, як це буває, зовсім не планує ламати своє усталене життя через випадкове і швидкоплинне кохання. Події відбуваються у ополяченому Львові середини ХІХ сторіччя, де мораль і звичаї забороняють подібні стосунки, а їх розголошення несе всезагальний осуд. Як поведуть себе герої і чи витримає кохання випробування дізнаємося уже скоро.

Перші картини фільму відзняли у Судовій Вишні Львівської області – місті, багатому на гарну давню архітектуру. У жовтні зйомки пройдуть у Жовкві та Львові, а потім продовжаться у Києві.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.