Красені! Українські пожежники, які героїчно рятували людей з київської багатоповерхівки 26 червня (ФОТО)

26 червня росія знову завдала ракетних ударів по Києву рано вранці. Окупанти влучили у житловий будинок, куди одразу ж прибули рятувальники.

Повномасштабне російське вторгнення на територію України сталося 24 лютого 2022 року. Українці неабияк згуртувалися, аби протистояти злу. Військові вражають силою духу і майстерністю в бою, адже вже п’ятий місяць вони хоробро боронять Батьківщину від армії, чисельність якої значно більша.

Волонтери захоплюють масштабами зібраної допомоги як звичайним людям, так і ЗСУ. Медики самовіддано рятують життя бійців і не тільки, знаходячись в самому епіцентрі подій. А рятівники у прямому сенсі цього слова регулярно потрапляють в найгарячіші точки, адже вони щоразу першими виїжджають в місця, постраждалі від авіаударів росіян.

Українські пожежники, які героїчно рятували людей з київської багатоповерхівки 26 червня
Українські пожежники, які героїчно рятували людей з київської багатоповерхівки 26 червня

Абсолютна більшість цих місць – об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки. Внаслідок дій окупантів страждають мирні люди. Це знову сталося 26 червня в Києві – близько шостої ранку в столиці пролунала серія вибухів, а згодом стало відомо про влучення російських ракет в багатоповерхівку в Шевченківському районі – зачепило шістьох людей, серед них семирічна дівчинка, батько якої внаслідок удару загинув на місці.

На офіційній сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій з’явилися кадри, як пожежники героїчно гасили пожежу і рятували людей:

“Наші хлопці – герої, які кожного дня мужньо виконують свій обов’язок. Давайте побажаємо нашим рятувальникам сил та наснаги!”.

Користувачі мережі висловлюють свою подяку працівникам рятувальних служб, а також зазначають, які вони красені, з чим важко сперечатися:

  • “Ви найкращі!”;
  • “Найкрасивіші та незламні!”;
  • “Справжні герої в тилу, від яких не відвести погляд”.

Схожі статті