Як виглядає найстарший син Арсена Мірзояна: до шлюбу з Тонею Матвієнко зробив дітей іншій жінці

Знаменитий український співак Арсен Мірзоян перш ніж увійти в будинок Ніни та Тоні Матвієнко був вимушений попрощатися зі своєю сім'єю, де залишив двох синів.

Арсен Мірзоян ніколи не приховував того факту, що коли почав зустрічатися з Танею Матвієнко, був одружений. У попередньому шлюбі музикант став батьком двічі: у нього народилося двоє синів. Двійко хлопців, Влад і Артем, зараз мешкають з мамою у Запоріжжі.Влад вже закінчив школу і мав вступити до університету, однак спеціальність юнака поки що залишається загадкою.

Арсен Мірзоян показав старшого сина

З родини чоловік пішов, коли хлопчики були зовсім маленькими, але залишив колишній дружині усе майно, яким володів. Фактично, до будинку своєї новоспеченої тещі Ніни Митрофанівни він прийшов без копійки у кишені, але двері артистки для нього були відчиненими.

Уся справа в тому, що Тоня вперше за багато років відчула себе по-справжньому щасливою. Про це розповідала її старша донька Уляна, яка навіть пішла жити до свого рідного батька, але коли у їхню сім’ю увійшов Мірзоян, повернулася назад.

Арсен Мірзоян показав свого старшого сина

Зі своїми синами Арсен підтримує зв’язок, проводить час і навіть організовує сумісні поїздки, де хлопчики мають можливість провести час зі своєю сестрою Ніною, а також мачухою. Судячи з усього, подібні подорожі проходять спокійно та без конфліктів, адже Тоня постійно публікує кадри, на яких показує, як сім’я добре проводить час разом. Складається враження, що хлопці потоваришували з артисткою, і родина як мінімум підтримує цю видимість.

Арсен Мірзоян зі старшим сином

Цілком імовірно, що у хлопців міг з’явитися і вітчим, однак колишня дружина Арсена веде закритий образ життя, тому дана інформація до преси не потрапляє. Чи залишилася родина після 24 лютого в Україні достеменно невідомо.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.