Майже наречена: зрадниця України Ані Лорак одягла білу сукню з камінням і накидкою-фатою – невже заміж?

Зрадниця України Ані Лорак показала свій трендовий образ в новій сукні. Поговорюють, що зірка натякнула на свій статус нареченої. Чи правда це? Розберемося в нашій статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram колишня артистка України Ані Лорак опублікувала нову світлину, де показала свою фігуру в білосніжній сукні з каміння. Підписники відразу закидали компліментами зірку й зазначили, що вона має розкішний вигляд.

Доповнила образ накидкою такого ж кольору та принту. Як виявилося, під фото співачка зазначила, що відбувся реліз нової пісні “Поряд, але не разом” – це третій трек з її нового альбому, тому для такої новини й обрала відповідний образ. Хоча цілком можливо, що скоро прихильники будуть вітати Лорак зі статусом нареченої.

Нагадаємо, що співачка розлучена. Була в шлюбі з Муратом Налчаджиоглу з 2009-2019 роки. Причиною цьому стали зради колишнього. Зараз Мурат проживає в Україні з новою коханою Лілією Реус. Допомагає ЗСУ та вважає нашу країну своєю другою домівкою, чого не скажеш про Кароліну, яка продовжує цинічно мовчати.

В особистому житті Лорак теж все добре. На свято усіх закоханих вона публічно презентувала нового бойфренда Ісаака Віджраку. Чоловік родом з Іспанії. Займається масажними практиками. Зазначимо, що це ще один іноземець. Мабуть, в Ані Лорак тільки такі смаки на чоловіків.

Відомо, що в нового коханого зірки є двоє дітей: син та дочка, а в співачки від минулого шлюбу є донька Софія, якій 11 років. Дівчинка старається часто приїздити до батька та проводити з ним час. Мурат поділився, що після розлучення з артисткою не бачив дочку майже рік, проте зараз з цим все налагодилося.

Схожі статті

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.