Перша дружина Потапа Ірина Горова показала молодика, з яким подорожує світом: Каменських такий не по зубах

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова підкорила мережу кадрами з дорослим сином Андрієм, який є єдиним спадкоємцем Олексія.

Розлучення Потапа та Ірини Горової було досить заплутаним та незрозумілим для їхніх фанатів. Спочатку колишня дружина продюсера запевняла, що в них все в порядку, чоловік їй не зраджує, і вона в ньому впевнена на сто відсотків. А вже через декілька років пара зізналася, що офіційно розлучилася, до цього не жила разом тривалий час, а до того як роз’їхатися Потап таки мав стосунки з Настею Каменських, про що він зізнався лише через 8 років після офіційного розставання з Іриною.

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина
Ірина Горова показала, як подорожує з сином

На весілля колишнього чоловіка Горова прийшла вже з новим бойфрендом, що дуже здивувало пресу. На той момент екс-подружжя змогло налагодити особисту сферу своїх життів і з гордо піднятою головою бажати одне одному щирої любові та щастя.

Ірина Горова показала, як подорожує з сином Андрієм

Окрім вищезгаданої історії стосунків Ірину та Олексія об’єднує спільний син. Андрій є єдиним спадкоємцем репера, заради якого він готовий на все. Хлопчик ріс у гармонійній та доброзичливій атмосфері, адже батьки зробили абсолютно все, щоб хлопчик не відчував відсутності батька.

Натомість Настя Каменських поки що не поспішає дарувати своєму чоловіку дитину. Пара неодноразово зізнавалася, що хоче стати батьками, однак за якихось причин не виходить.

Натомість Андрій Потапенко вже припиняє бути дитиною. Юнак знаходиться у підлітковому віці і все більше схожий на чоловіка, адже мужніє дуже стрімко. Нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри зі своєї сімейної подорожі. На них вона показала, як з Андрієм проводить час за кордоном.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.