Олеся Жураківська підстригла чубчик та показала свій модний образ: слідує трендам 2023 року

Олеся Жураківська – народна українська артистка кіно і театру, яка дуже полюбилася українським глядачам. Вона дуже щира, відверта, завжди повністю віддається своїй роботі.

Олеся це та сама акторка, яка вміє бути різною, але в кожній ролі зберігати частину себе, це і є найвищим критерієм професіоналізму. Жураківська за своє життя зіграла не один десяток ролей, які стали для акторки зірковими. Найяскравіша роль Олесі була зіграна у серіалі “Кріпосна”, а також у драматичному серіалі “Мама”.

Олеся Жураківська

Загалом актриса має неймовірний талант, вона грає як комедійні ролі, так і серйозні, такі, що чіпляють за живе. За це вміння її дуже цінують режисери та колеги, бо з нею легко. Також Леся була тренером у “Лізі сміху”, де проявила свій гумористичний талант. Командам та суддям було дуже приємно та комфортно працювати з Жураківською.

Олеся не надто активно веде свою соціальну сторінку в instagram, але все ж таки про свої зміни у житті говорить не приховуючи. Так, наприклад днями акторка виклала новий пост, де продемонструвала, як змінила свій образ. Річ в тому, що Жураківська вирішила слідувати трендам весни 2023 та підстригла модний чубчик, який робить Лесю більш живою та стильною.

Чубчик доволі часто можна було побачити в образах Лесі, але час від часу вона його відрощувала, а потім знову обрізала, тому, можна сказати, що вона доволі часто змінюється та завжди є різною. Але останні кілька років акторка не надто сильно змінювала щось у своєму стилі. Тому чубчик став дуже помітним.

Також варто нагадати, що зірка серіалів довгі роки була самотньою, а під час війни зустріла своє кохання. Це підтверджує фото з чоловіком у військовій формі, який цілує Лесю ніжно у голову та демонструє своє кохання до жінки. Тож, певно найстрашніші часи дійсно можуть принести щастя та кохання до життя кожного, адже в цей час саме такі цінні речі стають важливішими за все.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.