Чергова криза на “МастерШеф”: Євгена Клопотенко сфотографували під час того, як він опинився біля сміттєбака

Євген Клопотенко відомий український шеф-кухар, якого прославило кулінарне шоу "МастерШеф", де він проявив свої здібності та здобув перемогу. І тепер Клопотенко вважають королем борща.

Євген показав себе досить цікавою особистістю на проєкті, він постійно боровся зі складними ситуаціями та часто виборював білий фартух на змаганнях. Тому його вважали дуже сильним конкурентом. Але з Женею хотіли працювати в одній команді, оскільки він міг підказати, допомогти, вигадати гарний та нестандартний рецепт страви.

Євген Клопотенко

Участь Євгена на шоу була дуже давно, тому за цей час він досяг великих вершин у своїй кар’єрі, тепер його дуже поважають у світі кулінарії, до того ж не тільки серед українських колег, а ще й поміж закордонних. У столиці Клопотенко має власні ресторани, які, до речі під час низького рівня електропостачання працювали як пункти незламності.

Також Євген досить активно допомагає українцям на волонтерському фронті, він часто робить збори коштів та в певний період разом зі своєю командою годував військових. Тому, чоловік завдяки своєму авторитету може допомагати іншим.

Клопотенко має не лише власну позицію у будь-якій ситуації, а ще й власний стиль, який є дуже українським. Женя дуже полюбляє демонструвати свою національність, любить демонструвати, що він українець. А також, Клопотенко одягається за останніми трендами, тобто любить одяг оверсайз.

Так, на одному з останніх фото Женя прирівняв себе з безхатченком та підняв тему моди та стилю, яку можна вважати соціальною, адже наш одяг демонструє наш внутрішній стан. Тож, на фото кухар постав біля сміттєбака, що виглядає досить дивно.

Але у коментарях люди почали достатньо позитивну дискусію, яка може лише підтвердити те, що тема одягу є важливою та цікавою для людей.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.