Як виглядає головна конкурентка дружини Ігоря Кондратюка: не проміняв благовірну навіть на найвиднішу красуню

Ще 10 років тому Ігоря Кондратюка активно підозрювали у невірності дружині. Уся справа полягала у його підопічній, яка здавалася аудиторії настільки привабливою, що встояти було неможливо.

Аіду Ніколайчук по праву можна вважати найкрасивішою учасницею шоу “X-Фактор”. Аудиторія була зачарована не тільки сильним голосом вокалістки, але і її харизмою холодної леді та бездоганною зовнішністю. Здавалося, що такою учасницею дуже важко не захопитися. Тому в інформаційному просторі одразу ж поповзли чутки про імовірний роман між Ігорем Кондратюком та його підопічною.

Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням
Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Втім, чоловік одразу ж поквапився спростувати дані чутки, щоб обрубати їх на корені. Трохи пізніше дружина продюсера зізналася, що вона зробила зауваження благовірному через його поведінку з Ніколайчук.

Жінка не ревнувала свого чоловіка і тим паче не підозрювала його, однак дала йому зрозуміти, що його холодність та небажання зайвий раз спілкуватися з підопічною на екранах виглядає не натурально, через що у глядачів складається враження, ніби йому і є що приховувати. Ігор прислухався до поради своєї дружини і надалі тепліше спілкувався з вокалісткою. Однак, тільки-но зйомки закінчилися їхні дороги одразу ж розійшлися.

Аїда Ніколайчук
Як зараз виглядає Аіда Ніколайчук

Ігор зізнався, що не запропонував Ніколайчук підписати контракт через те, що вони дуже різні люди і не змогли б працювати разом. Ба більше, темперамент артистки йому також не підходив. Коли Аіда влаштувала свій перший сольний концерт, продюсера на ньому не було.

Зараз Ігор Кондратюк та його екс-підопічна не спілкуються. Спробуй журналістів дізнатися щось нове про їхні взаємини завжди були провальними. Наприклад, одного разу Ігор заявив, що в жінках його цікавить перш за все інтелект, а от його дружина змогла поєднати в собі і вроду і гострий розум.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?