Танці з незнайомим красенем: Лілія Ребрик показала прекрасну розтяжку з новим партнером – а як же Дикий?

Лілія Ребрик не тільки талановита ведуча, а й неповторна акторка, танцівниця. Її гра в театрі зводить з розуму, а танцювальні постанови стають прекрасним доповненням до кожної сцени.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася кадрами зі своєї вистави “Ін’єкція безсмертя”. Було все: драма, неймовірні хореографічні постановки, шалена емоційна гама в грі героїв та фірмові шпагати від самої зірки.

Це дійсно стало прекрасним доповненням до талановитої гри Лілії Ребрик, адже поєднувати в собі акторський талант та професійну танцівницю зможе далеко не кожен. Всі у захваті від такого театрального номера. Ці кадри змогли побачити й підписники зірки.

“Сьогодні граємо “Ін’єкцію безсмертя” в Молодому театрі 0 18:00. До зустрічі!”, – анонсувала Лілія.

Лілія Ребрик поділилася танцювальною постановкою в театрі

Така ніжна, чуттєва, граційна та пластична. Здалося, що ця жінка здатна поєднувати в собі всі таланти світу. Професійна телеведуча, акторка театру та кіно, вміла танцюристка. Кожне вміння артистки вдало поєднується між собою.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик любляча дружина та мама. Свого майбутнього чоловіка Андрія Дикого зустріла в легендарному танцювальному шоу “Танці з зірками”. Всі звикли бачити біля неї тільки одного партнера – її коханого, але професійна діяльність вимагає взаємодію з іншими, тому й танцювати в театрі доводиться з колегами по виставі.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Разом любляча пара виховує двох доньок: Діану, яка з’явилася на світ у 2012-му році та Поліну, яка народилася у 2018-му. Дівчатка зростають теж творчими та дуже схожими на зіркових батьків.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.