Руслана показала свій чотириповерховий еко-будинок з вітряками і сонячними батареями: “На шару сонце світить”

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко багато років тому побудувала собі маєток з автономним енергопостачанням. Як виглядає її незвичайний будинок?

Маєток Руслани Лижичко став знаменитим, тільки-но завершилося будівництво. Артистка з великою повагою ставиться до природи і намагається рухати світ вперед. Тому не використовує електроенергію, яка може нашкодити екології, а бере згенеровану від власних сонячних батарей та вітряків. У зв’язку з цим у артистки ставалися і неприємності. Наприклад, коли в будинок потрапила блискавка.

Руслана показала свій чотириповерховий еко-будинок

Будинок Руслани Лижичко
Руслана показала свій чотириповерховий еко-будинок

На території маєтку також є теплиця, сад, критий басейн, в якому зірка може купатися, коли їй заманеться, а також власна студія звукозапису. Приміщення дуже світлі і зазвичай взагалі не потребують додаткового електричного освітлення, адже денного вистачає з головою.

“На моєму даху встановлені сонячні панелі, колектори. У нас 10 вітряків. Ми перші українці, які заробляємо на власній енергії. Це невеликі рахунки. Враховуючи, що ми за газ взагалі не платимо, 200-300 гривень, то 10-15 тисяч гривень отак просто, тому що тобі на шару сонце світить, я думаю”, — якось зізналась зірка.

Будинок Руслани Лижичко
Руслана показала свій чотириповерховий еко-будинок
Будинок Руслани Лижичко
Руслана показала свій чотириповерховий еко-будинок

У своєму маєтку Руслана проживає разом з чоловіком Олександром Ксенофонтовим. У пари є чотирилапі улюбленці, але поки що немає дітей.

Нагадуємо, що позаминулого року артистка заявила, що буде активно працювати над появою в її родині первістка. Однак, плани зірки обірвала війна. Про усиновлення зірка також часто говорить з журналістами, однак на даний момент Руслана хоча спочатку народити самостійно, а вже потім усиновити малюка.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?