Надя Дорофєєва показала, як її балує Міша Кацурін: щаслива в нових стосунках після розлучення з Дантесом

8 березня – свято краси, ніжності та справжньої любові. Кожна жінка хоче почувати себе особливою поряд зі своїм коханим. Співачка Надя Дорофєєва поділилася, як привітав її Міша Кацурін.

Так, на своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва поділилася ніжною світлиною квітів, які подарував коханий Міша Кацурін. Така особлива увага завжди демонструє любов та повагу до своїх половинок.

На фото зображені весняні, білі та неймовірні тюльпани. Співачка вдячно подякувала за такий приємний жест зі сторони ресторатора.

Надя Дорофєєва поділилася букетом квітів, які подарував їй Міша Кацурін

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була одружена зі співаком Володимиром Дантесом. У липні 2015-го року офіційно зареєстрували свої стосунки, але в березні 2022-го приголомшили публіку своїм зізнанням, що вирішили розлучитися.

Проте доля ладна розпоряджатися з нами, як забажає. Четверо друзів у складі Дорофєєвої, Дантеса, Міші Кацуріного та його дружини Даші, майже помінялися місцями. Тепер Надя та Міша не приховують своїх почуттів та з головою занурилися у вир нового кохання.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Володимир Дантес теж не пасе задніх та зізнається, що йому симпатизує Даша, але офіційно заявляти про початок нових відносин не наважився. Багато часу проводить й з дітьми жінки, хоча до цього був повністю чайлдфрі.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін люблять влаштовувати романтичні вечори для двох та навіть займаються спільною творчістю. Їхній трек “Щоб не було” тримає свої лідерські позиції серед всіх хітів України.

Війна дуже вплинула на співачку. Багато пісень артистки здатні поринути у саме серце слухачів і донести всі переживання, втому від нинішніх подій.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.