У Горбунова буде донечка? 39-річна Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча є матір'ю трьох дітей. Двох хлопчиків вона подарувала Юрію Горбунову і одного політику Олегу Поліщуку. А що ж на рахунок донечки?

Інтервал між першими та другими пологами Катерини Осадчої був досить солідний. Свого первістка Іллю красуня народила на початку двотисячних, а хлопчика Івана від Юрія Горбунова провела на світ у 2017-му.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

А вже незабаром фанати журналістки почали підозрювати, що вона знову вагітна. На цей раз, глядачів було не так просто обвести навколо пальця, адже вони знали, як Катерина ховає живіт: використовує високі сукні, одягає широкі пояси з пір’ям та пухом та вдається до інших хитрощів, які допомагали їй у цій нелегкій справі. У змові знаходилися і оператори, які знімали зірку таким чином, щоб глядач не здогадався про цікаве положення зірки.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Але здогадки виявилися вірними і 2021-го на світ з’явився третій син Катерини Данило. Пара не приховувала, що все ж таки розраховувала на донечку, але дізнавшись, що це син, обидва сяяли від щастя.

Юрій Горбунов
Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Юрій Горбунов тим часом почав натякати на те, що це не кінець, і донечка все ж таки з’явиться в їхній родині. Натомість Катерина дала зрозуміти, що нічого обіцяти не буде і можливо це були її останні пологи.

Заходила мова і про усиновлення, однак під час повномасштабної війни даний процес сильно ускладнюється, тож пара вирішила поки що потягнути час з цим рішенням.

Натомість Катерина знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю, постав у кадрі з округлим животником, який вона засвітила під час позквання на камеру в облягаючій сукні.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Даній фотографії з’явилися нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.