“Заміж за грузина”: суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська знайшла заміну українському білорусу Ярославському

Оля Мартиновська відома суддя кулінарного шоу "МастерШеф" нещодавно поїхала за кордон, а саме у Францію разом зі своєю донечкою Вірою та залишила свого колегу Ярославського самого в Україні.

Мартиновській дуже часто приписують роман з Володимиром Ярославським, з яким вона познайомилась на шоу “МастерШеф”, де вони обидва стали колегами Ектора Хіменеса-Браво та незмінними суддями. Між ними склалися гарні дружні стосунки, але вся країна з самого початку їм приписували роман.

Насправді й досі не зрозуміло, які стосунки між Олею та Володимиром, оскільки вони дуже тісно спілкуються поміж зйомками. Новий рік вони зустріли разом, часто гуляють разом, Володимир знайом з дочкою Олі Вірунею, а це вже доволі серйозний крок. Також Мартиновська та Ярославський часто знімають відео разом і навіть одягають однакові луки, які виглядають ніби сімейні.

Коментувати свої стосунки ні Оля, ні Володимир не збираються, оскільки не хочуть ще більше спровокувати чутки, які й так доволі активно ширяться мережею. Тому, що саме пов’язує зіркових судей “МастерШеф” точно знають лише вони вдвох. Але фотокартки та їхня поведінка поза камерами вже багато про що говорить.

Та зараз Мартиновська поїхала у Грузію і поки відпочивала на літній терасі у ресторані, пригадала як вона в дитинстві дуже хотіла вийти заміж за грузина.

“Зараз ніжно згадалося, як після фільму “Любов з акцентом” я теж захотіла заміж за грузина” – Написала Мартиновська.

Сторіс Олі

Напевно у багатьох дівчат була така мрія, вийти заміж або за грузина або за якогось персонажа з турецьких фільмів. Адже нам, українкам, чоловіки гарячої крови завжди були більш цікавими, ніж наші звичні нам чоловіки. Тож, Ярославський може починати переживати.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.