Ектор Хіменес-Браво показав красуню з екзотичним ім’ям, за якою дуже сумує: “Зараз вона далеко від мене”

Ектор Хіменес-Браво став дуже відомим кухарем в Україні та світі завдяки шоу "МастерШеф", де він є головним та незмінним суддею вже 10 років поспіль. За цей час він став справжньою зіркою.

Ектор дуже цікавий чоловік для українських жінок, оскільки він має колумбійське коріння, спочатку йому було важко адаптуватися в суто українському середовищі, але згодом він звик, почав вчити мову та тепер почувається досить вільно. Бо в Україні він живе вже більше 15-ти років і за цей час встиг оточити себе гарними людьми, які стали його друзями та близькими.

Е
Ектор Хіменес-Браво

Ектора завжди вважали дуже завидним холостяком, багато жінок мріють про знайомство з ним. Через популярність та своє вміння себе подати, Ектору дуже часто приписували романи з різними відомими жінками. Чоловікові було достатньо з’явитися лише на публіці з кимось і одразу ж всі думали, що це його дівчина.

Проте насправді в Ектора були проблеми з особистим життям, він довго не міг собі знайти ту саму дівчину, в яку зміг би закохатися. Хіменес-Браво навіть зареєструвався на сайті знайомств та багато ходив на побачення  і всі вони були дуже дивними. Та все ж таки цей мобільний додаток допоміг Ектору знайти своє кохання.

Зараз серце Ектора не вільне, там живе дівчина, яка стала для чоловіка дуже близькою людиною та зробила його насправді щасливим. Але чим вона займається чоловік не розповідає і навіть не збирається, лише показує її на фото. Насправді таємнича кохана не єдина жінка у серці Ектора, також він дуже любить тварин, а особливо своїх собак.

Так, днями Хіменес-Браво виклав сторіс, де показав свою маленьку собаку з екзотичним ім’ям Лупіта та розповів, як сильно він за нею сумує.

“Зараз вона дуже далеко від мене, я дуже сумую” – написав Ектор.

Сторіс Ектора

Собака живе з його мамою у Колумбії, саме тому Ектор не може бачити свою домашню улюбленицю, за якою неймовірно сумує.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.