Джамала показала крихітного малюка та не стала приховувати очевидного: народила чоловіку сина

Знаменита українська співачка Джамала потішила своїх фанатів архівним знімком, на якому показала розкішний букет квітів від чоловіка та маленького сина.

За останні 5 років відома українська виконавиця Джамала встигла стати мамою вдвічі. Обидва її сини народилися у шлюбі з правозахисником Сеіт-Бекіром Сулеймановим, який значно молодший за свою обраницю.

Старшого спадкоємця героїня нашої статті назвала Емір-Рахманом, а молодшого на честь чоловіка — Сеіт-Бекір Огли. Співачка не часто показує своїх дітей публіці, але час від часу робить виключення.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Маленькі діти Джамали
Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

І особливу радість її підписникам приносять кадри, на яких її сини дуже маленькі. Наприклад, 8 березня Сусана (справжнє ім’я співачки) оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний знімок, на якому показала розкішний букет тюльпанів, що отримала вочевидь від коханого чоловіка, а на тлі засвітився її старший син, якому на той момент було близько року.

Джамала показала фото сина Еміра-Рахмана

Хлопчик спокійно стоїть і дивиться у сторону. Примітно, що дитина тоді не була схожою ні на матір, ні на батька.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала була найпершою співачкою в Україні, яка рушила у благодійний концертний тур і за рекордно короткий проміжок часу заробила десятки тисяч доларів, які вона пожертвувала українцям, які постраждали від війни.

Потім артистка перебралася в Польшу, куди змогла забрати своїх маленьких дітей лише через півроку. З лютого по приблизно серпень вони знаходилися у своєї рідної тітки в Туреччині. Розлука для всієї сім’ї була дуже важкою. Тим часом їхній рідний батько Сулейманов перебував в Україні та намагався підтримувати свій бізнес.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.