Як виглядає кохання усього життя Тіни Кароль: не був струнким чи молодим, але назавжди розбив серце поп-діви

Знаменита українська співачка Тіна Кароль колись досягла абсолютного сімейного щастя, про яке мріють мільйони жінок і понесла неможливо втрату.

Особисте Тіна Кароль як і безліч суперзірок намагалася щосили приховувати. Однак, коли в її життя увійшов надійний чоловік, який став її найбільшим коханням, все стало дуже просто: поп-діва представила його аудиторії та засвідчила кохання до нього на очах усієї країни. Пара одружилася спочатку таємно, на Мальдівах, а потім побралася в Києві, куди було запрошено безліч гостей.

Тіна Кароль показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Тіна Кароль показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Євген зробив Тетяну щасливою не тільки в особистому житті, але і в кар’єрі. Саме завдяки йому у артистки з’явився той репертуар, який дав їй сильний поштовх для підйому.

Після весілля в родині народився прекрасний хлопчик Веніамін, який здебільшого все ж таки схожий на матір. А от батько насолодитися часом проведеним зі своїм спадкоємцем не зміг. Огір, який завжди мріяв про міцну та щасливу родину, помер від раку, коли Веня був зовсім маленький.

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Тіна Кароль показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Будинок для своєї сім’ї він також не встиг побудувати, але цю місію замість нього звалила на свої плечі Тіна. Кароль втілила мрію свого чоловіка у життя і досі проживає в маєтку, який так бажав звести її коханий. Після його смерті Тіна не знайшла йому заміни.

Якось співачка сказала, що її мрія — це прожити життя з чоловіком, якого вона вибрала собі сама. Але ця мрія виявилася нездійсненною. У своєму домі артистка організувала простір таким чином, щоб складалося враження, ніби Євген знаходиться разом з ними. На його могилі завжди є квіти, а його позашлюбний син після смерті батька не залишився самотнім, адже співачка підтримала і його.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.