Рідні міста украінських зірок: де народилися Огнєвіч, Винник, Кароль та інші знаменитості, які тепер сусіди

Українські знаменитості зараз майже всі живуть у столиці, вони всі сусіди по будинках у елітних київських районах, та насправді мало хто з них – корінні кияни.

Справжнім епіцентром усіх подій українського шоу-бізнесу є столиця – Київ. Саме там і живуть наші знаменитості, вони буквально сусіди одне для одного, адже всі мешкають у елітних забудовах. Та вочевидь, так було не завжди. Зірки жили в різних містах та, мабуть, навіть не підозрювали, куди занесе доля.

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч народилася в російському місті мурманськ. Оскільки її тато був військовим медиком, сім’я часто переїжджала. Так, родина жила ще в ленінграді та мінську. Та коли Златі було п’ять, вони всі переїхали до українського міста Судак, що у Криму. А у 18 дівчина поїхала підкорювати столицю, де лишилася по нині.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Олег Винник

Популярний український співак Олег Винник – родом із Черкащини. Олег народився в селі Вербівка Кам’янського району. Згодом родина Винника дещо помандрувала Черкаською областю, переїхала до Червоного Кута тієї ж області.

Олег Винник
Олег Винник

Потім Винник поїхав до Канева навчатися. Далі жив та працював у Черкасах, звідки вирушив до Німеччини. Пропрацювавши за кордоном, повернувся до України, у Київ.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль народилася в російському селі Оротукан. Там вона прожила п’ять років, а в 1991-му разом із батьками переїхала на мамину маленьку Батьківщину та місто студентства її тата – у Івано-Франківськ.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Там Тіна Кароль здобувала середню освіту, вчилася в школі, потім – переїхала до Києва, аби здобути музичний фах у одному зі столичних вишів.

Світлана Тарабарова

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова – родом із сонячного, славетного нині міста-героя Херсона.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Там дівчинка жила до закінчення школи, а потім одразу переїхала до столиці.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.