Біла сукня з золотою вишивкою і піксельний костюм: Тіна Кароль показала вже не перше весілля в своєму житті

Тіна Кароль відома українська співачка, яка стала справжньою легендою української естради. Артистку полюбляють не лише на території України, а ще й за її межами, оскільки вона не просто талановита співачка, а ще й неймовірна людина.

Відомо, що особисте щастя Кароль не було надто довгим, оскільки її історія кохання пережила трагедію, після якої жінка більше не може підпустити до себе жодного чоловіка, хоча їй приписували дуже багато романів з колегами. Найбурхливішим був з молдавським красенем Даном Баланом. На шоу “Голос країни” вони були тренерами та сиділи дуже близько. Коли Дан почав проявляти до неї увагу, то вся країна чекала офіційного оголошення стосунків, але цього не сталося.

Тіна Кароль

І проблема була в тому, що Кароль не може собі дозволити закохатися в жодного чоловіка після того, як з життя пішов її чоловік Євген Огір, якого вона кохала безмежно. Євген пішов через онкохворобу. І це стало для Кароль великою втратою. В одному з інтерв’ю вона розповідала, що після смерті чоловіка взяла на себе роль годувальниці своєї дитини та чітко вистроїла план свого розвитку у кар’єрі. Тобто, в її думах навіть не було думок про нового чоловіка.

Тому й досі Тіна живе сама зі своїм сином Веніаміном і на всі чутки про романи, вона дуже спокійно реагує, і навіть не коментує, тому що не вважає це за потрібним. І хоча своє особисте життя вона більше будувати не збирається, то іншим залюбки допомагає. Про це свідчить навіть її вчинок на концерті, що відбувся у метро влітку, коли артистка допомогла своєму знайомому військовому зробити пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині. Цей момент був дуже романтичним.

Сторіс Тіни

Та днями Кароль виклала сторіс, де продемонструвала весілля українського військового зі своєю обраницею. Свято було не надто гучним, але все ж таки гостей було достатньо. І судячи з того що Тіна виклала фото до себе в сторіс, вона знайома з цим захисником України.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.