Ультрамодна зачіска 2023: стилісти Каменських, Кароль і Денисенко показали, як модно укладати волосся

Модна зачіска – це частина довершеного та стильного образу, до якого прагнуть усі модниці-дівчата, наші зірки так само хочуть бути найкрасивішими.

Зачіска – це один із найголовніших елементів успішного, красивого та модного образу. Наші знаменитості слідкують за трендами, як ніхто інший. Навіть іноді за них це роблять їхні стилісти, аби наші знаменитості виглядали на всі сто: по-сучасному, по-модному, не відставали від жодних трендів, чого би вони не стосувалися – одягу, макіяжу, зачіски чи аксесуарів. Найкрутішою цього сезону буде легка накрутка.

Настя Каменських

Популярна українська співачка Настя Каменських не вперше показалася із модними кудрями, які стали її істинною фішкою. Жінка має натуральні кучері, які вона робить кучерявим методом. Чорний колір волосся дуже гармонійно підкреслює кожну закручену волосинку виконавиці.

Настя Каменських
Настя Каменських

Тіна Кароль

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль має унікальний варіант накрученого волосся. Жінка красиво вкладає його – так, що її локони акуратно спадають по шиї та плечах. Не повністю, навпаки – ледь-ледь підкручене волосся гармонійно вписується в образ нашої поп-діви.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Наталка Денисенко

Популярна українська актриса Наталка Денисенко теж має цікавий варіант накрученого волосся. Вона робить зачіску таким чином: не до самого верху крутить, а лише нижні частини, що робить волосся цікавішим – мовляв нагорі воно рівне, а від середини й далі – кучерявеньке, що надає образу романтичності та замріяності.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

Кучері можуть бути різними, варто пам’ятати, що найголовніший тренд не просто цієї весни, а і взагалі 2023-го року – це натуральність та звільнення від масок, фільтрів та надмірної штучності й експериментів зі своєю зовнішністю.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.