Від природної краси ні сліду: які втручання у своїй зовнішності має зрадниця України Анна Asti – не впізнати

Співачку Анну Asti сміливо можна відносити до списку зрадників України. Уродженка Черкас мовчить про війну та продовжує працювати на території рф. За час кар'єри змінила свою зовнішність до невпізнаваності.

Зірки шоу-бізнесу у погоні за ідеальною зовнішністю та фігурою ладні робити все, аби досягти бажаного результату. Екс-солітска гурту “Artik & Asti” не приховує всі втручання у власну красу. Пластичні операції зробили свою справу і тепер від природного не залишилося ні сліду.

Вигляд до та після всіх втручань Анни Asti

Народилася майбутня артистка 24 червня 1990 року. Справжню любов та власних прихильників отримала завдяки роботі в дуеті “Artik & Asti”. На початку шляху стикнулася з комплексами, а тому вирішила змінити все кардинально.

Співачка вважала, що має зайву вагу і морила себе дієтами, голодом та важкими фізичними навантаженнями. Проте різке схуднення ніяк не йшло на користь, а пишні форми, які були втратили свою унікальність. Тому, було прийняте рішення вперше звернутися до пластичного хірурга.

Таким чином, Анна Asti зробила 3D скульптуру тіла, де результатом операції стало перенесення жиру із живота до сідниць. Тепер вони стали більш пружними, округлими та мають гарний естетичний вигляд.

Анна Asti до та після втручань у красу

Звичайно, крім змін фігури не обійшлося й без втручань до обличчя. Анна зробила ринопластику, щоб підправити форму носа. Також регулярно ходить до косметолога, адже необхідно коректувати форму губ. Зірка зізнається, що вдалася до ліпофілінгу грудей, адже хотіла додати бажаного об’єму до бюста. Прихильники двояко ставляться до такої трансформації, адже вважають, що дівчина тепер не має власного шарму.

Ми живемо в часи новітніх технологій. Медицина стрімко набирає обертів. Тепер кожен може зробити себе таким, яким забажає. Головне підходити до всього з розумом і не перетворювати власну індивідуальність, на вигаданих  в суспільстві стандартів краси.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.