Влад Яма через рік життя в США показав, як син Леон тягнеться до України: батьки хотіли в Маямі, а дитина?

Знаменитий український хореограф Влад Яма розчулив мережу фотографією, на який показав, як його син Леон воліє побачите рідне місто свого батька.

Влад Яма не з чуток знаю, що таке бути зразковим батьком. Після появи єдиного сина Леона хореограф присвячує у весь свій вільний час спадкоємцю. Хлопчик привчається до активного образу життя, багато подорожує разом з батьками, танцює, не відмовляє собі у найрізноманітніших дитячих розвагах і наостанок має досвід життя за кордоном.

Влад Яма вразив зізнанням з США
Влад Яма вразив правдою про сина

Влад Яма вразив правдою про сина

До початку повномасштабної війни в Україні Влад неодноразово говорив, що мріє переїхати у Флориду. Однак своє життя він побудував в Україні, а тому в Сполучених Штатах бував лише раз на рік, взимку.

24 лютого танцюрист таємно евакуював свою родину і повернувся в омріяне місто. Про свою втечу хореограф розповідати не поспішав. Але через декілька місяців стало зрозуміло, що необхідно розповісти фанатом хоча б якусь інформацію.

Однак, Влад одразу підкреслив, що бере активну участь у благодійних заходах і постійно збирає кошти для України. Мовляв, таким чином він може бути корисним, а от на передовій себе не бачить. Тим часом у Запоріжжі залишилися його батьки, а також рідний брат-юрист, яким він неймовірно пишається. Де зараз знаходиться сім’я Влада достеменно невідомо, адже в Запоріжжі досить небезпечно.

Влад Яма вразив правдою про сина

Про рідне місто батька не забув і Леон, хоча йому всього 7 років. Нещодавно Влад показав, як хлопчик стоїть на березі озера, показує пальцем на протилежний берег і ділиться з батьком думкою, що там стоїть Запоріжжя. Варто відзначити, що за Батьківщиною сумує не тільки дитина, адже Влад постійно говорить про те, що хоче побачити Київ.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.