16-річний син Марічки Падалко приміряв форму хакі як його батько-воїн Єгор Соболєв: цвіт нації

Телеведуча Марічка Падалко має чудового сина, який дуже схожий на свого батька не тільки ззовні, а й характером. Нещодавно поділилася новою світлиною зі своїм вже дорослим хлопчиком. 

Марічка Падалко часто любить ділитися щирими, теплими сімейними світлинами зі своїми найріднішими у блозі в Instagram. Нещодавно показала, як зараз виглядає її дорослий син від шлюбу з Єгором Соболєвим.

Хлопцю вже 16 років. Підліток дуже активний, обожнює спорт, займається футболом. Тренер Михайла покладає великі надії щодо його майбутнього в кар’єрі професійного футболіста. На світлині бачимо вже такого мужнього, усміхненого, життєрадісного молодика, який одягнений у форму хакі.

Марічка Падалко поділилася новою світлиною зі своїм сином

Нагадаємо, що чоловік телезірки Єгор Соболєв зараз захищає Україну у війні з росією. Михайло вже схожий на батька своїм характером, зовнішністю та поведінкою. Навіть речі почав носити подібні до форми лав ЗСУ.

Єгор – справжній захисник та патріот, який доводить, що любити свою країну можна навіть тоді, коли в ній не народився. Відомо, що чоловік родом із росії, проте багато років проживає на території України й став на її захист.

Марічка не хотіла сприймати інформацію чоловіка про імовірний наступ росії, тому подружжя часто сварилося щодо цього питання. Звичайно, що вся сім’я чекає на повернення батька, щоб проводити спільний час разом, сидіти розмовляти в мирній атмосфері і не боятися небезпеки.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що крім старшого сина Михайла, пара спільно виховує ще двох донечок: Марію, яка народилася у 2008-му та наймолодшу Катерину, яку світ побачив у 2010-му році.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.