Катя Репяхова показала машину Віктора Павліка за шалені гроші: поки свою не отримала, буде особистий таксист

Молода дружина Віктора Павліка Катерина похизувалася новою покупкою свого чоловіка. Жінка показала на якому авто тепер їздитиме коханий. Всі найцікавіші деталі в нашій статті.

Родина талановитого співака Віктора Павліка стала найбільш обговорювана у світі шоу-бізнесу. Ще б пак! Адже чоловік має великий життєвий досвід та трьох невдалих шлюбів з іншими жінками. Катерина Репяхова стала четвертою та має надію останньою.

Дівчина дуже щира, добре, справжня. Таких дуже мало у сучасному світі, тому вона полюбилася своїм блогом у соціальній мережі Instagram. Катерина Репяхова не боїться демонструвати справжніх емоцій, де є місце і смутку, і щастю.

Так, зовсім нещодавно розповіла про покупку в їхній сім’ї, яка є важливою для Віктора Павліка. Чоловік вирішив придбати нове авто. Він невпинно та багато працював, тому повністю заслуговує, аби їздити на такі красуні.

“Щаслива за свого чоловіка. Він заслужив. Пів свого життя він проводив в машині й на гастролях. Був період, коли ми удвох були без машини. Це було ще складніше. Наші тойоти гібріди забрали за 2 дні. Ми були в шоці, як так швидко”, – зазначила Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про покупку нової машини Віктора Павліка

Катерина зраділа. Сама з нетерпінням чекає на свою автівку, яку домовлялися з Віктором купити наприкінці березня. Підписники приготувалися, щоб побачити, яку “подругу” на колесах обере дівчина.

Нагадаємо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова щасливе подружжя з 2020 року. Не раз доводять, що не важливо, який у вас вік, статус та оточення. Два люблячих серця завжди будуть щасливими.

Дружина Віктора Павліка знову заговорила про розлучення
Віктор Павлік з дружиною Катериною та сином

У 2021 році стали щасливими батьками синочка, якого звуть Михайлом. На честь хлопчика дружина Павліка назвала свій магазин дитячого одягу “Mimish”. Звичайно, що саме маленький Михась став обличчям бренду. Окрім цього, активно займається благодійністю, допомагає тваринкам та Україні під час війни.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.