Доросла дочка Лідії Таран стає повною копією Андрія Доманського: гени татуся вихідного дня видно здалеку

Наприкінці двотисячних у Лідії Таран та Андрія Доманського народилася спільна дочка. Дівчинка отримала ім'я Василина. Як зараз виглядає красуня?

Історія кохання Лідії Таран та Андрія Доманського завжди привертала увагу. Пара пережила бурхливий роман, але сильні почуття не привели обидвох зірок до шлюбу. І телеведучий, і його колега-кохана не надто воліли зв’язувати себе паперами та штампами. Однак все було настільки серйозно, що в стосунках народилася дочка Василина, яку молода сім’я виховувала у цивільному шлюбі.

Лідія Таран показала, як її дочка схожа на батька Андрія Доманського

Лідія Таран показала, як її доросла дочка схожа на батька Андрія Доманського

Згодом Лідія Таран прийняла рішення взяти участь у розважальному шоу “Танці з зірками” і взаємини між закоханими почали стрімко псуватися.

Незабаром Андрій вирішив піти від своєї обраниці, а ще пізніше з’ясувалося, що він вдруге одружився. Василина Доманська залишилася жити з матір’ю. Поки дівчинка була маленькою Лідія докладала неймовірних зусиль, адже намагалася балансувати у стосунках з колишнім чоловіком заради своєї дочки. Коли ж спадкоємиця підросла, необхідності в цьому не стало і Андрій та Лідія припинили взаємодіяти взагалі.

Лідія Таран розповіла, від кого народила доньку
Лідія Таран показала, як її доросла дочка схожа на батька Андрія Доманського

Після початку повномасштабної війни телеведуча разом з дочкою переїхали до Франції. Тому Василина зараз знаходиться у розлуці зі своїм батьком. Дівчина відвідує школу та будує своє життя в еміграції. Тим часом Андрій виховує п’ятьох дітей від різних шлюбів та пасинка.

Публічно зірки намагаються не згадувати про свої стосунки та всіляко оминають даної теми. Хоча насправді свого часу знаменитості усі нюанси пресі розповіли, тож повертатися до даної теми сенсу немає.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.