Ані Лорак знову стане мамою: іспанський коханий співачки Ісаак Віджраку показав, заради кого тепер буде жити

Не так давно знаменита російська співачка Ані Лорак повідомила про те, що перебуває у нових стосунках. Зірка знаходиться у романі з іспанським тренером Ісааком Віджраку.

Знаменита російська співачка Ані Лорак тривалий час тримала у секреті своє особисте життя. Однак друга половина 2022-го стала для неї дуже важливою, так як вона зустріла своє кохання. Мова йде про тренера з йоги Ісаака Віджраку.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Спочатку пара лише натякала на свій зв’язок. Однак контент на особистій сторінці тренера в соціальній мережі Instagram збивала користувачів з пантелику, адже на його акаунті можна було знайти фотографії з коханою жінкою та сином. Але пізніше чоловік видалив деякі кадри, залишивши лише свого спадкоємця.

І незабаром після цього Кароліна напряму заявила про те, що знаходиться в стосунках з іспанцем.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Обручку на руках тренер наносив, тож імовірно він все ж таки не був одруженим. Але так чи інакше у випадку розвитку стосунків між співачкою та її обранцем, їй доведеться прийняти в сім’ю пасинка. Але навряд це буде проблемою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак втекла з російської федерації та сховалася в Європі. Співачку активно критикували за її скандальну поведінку, тому вона видалилася з соціальних мереж, і відновила свою сторінку лише через півроку. Тоді ж вона почала проводити час зі своїм тренером і постійно публікували різноманітні відео, на яких він фігурував.

Чоловік підтримує виконавицю, але ніяким чином не вступає у дискусії з хейтерами співачки. Імовірно, що дочка Ані Лорак вже знайома з новим обранцем матері, адже постійно приїжджає до Іспанії.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.