Ані Лорак знову стане мамою: іспанський коханий співачки Ісаак Віджраку показав, заради кого тепер буде жити

Не так давно знаменита російська співачка Ані Лорак повідомила про те, що перебуває у нових стосунках. Зірка знаходиться у романі з іспанським тренером Ісааком Віджраку.

Знаменита російська співачка Ані Лорак тривалий час тримала у секреті своє особисте життя. Однак друга половина 2022-го стала для неї дуже важливою, так як вона зустріла своє кохання. Мова йде про тренера з йоги Ісаака Віджраку.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Спочатку пара лише натякала на свій зв’язок. Однак контент на особистій сторінці тренера в соціальній мережі Instagram збивала користувачів з пантелику, адже на його акаунті можна було знайти фотографії з коханою жінкою та сином. Але пізніше чоловік видалив деякі кадри, залишивши лише свого спадкоємця.

І незабаром після цього Кароліна напряму заявила про те, що знаходиться в стосунках з іспанцем.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Обручку на руках тренер наносив, тож імовірно він все ж таки не був одруженим. Але так чи інакше у випадку розвитку стосунків між співачкою та її обранцем, їй доведеться прийняти в сім’ю пасинка. Але навряд це буде проблемою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак втекла з російської федерації та сховалася в Європі. Співачку активно критикували за її скандальну поведінку, тому вона видалилася з соціальних мереж, і відновила свою сторінку лише через півроку. Тоді ж вона почала проводити час зі своїм тренером і постійно публікували різноманітні відео, на яких він фігурував.

Чоловік підтримує виконавицю, але ніяким чином не вступає у дискусії з хейтерами співачки. Імовірно, що дочка Ані Лорак вже знайома з новим обранцем матері, адже постійно приїжджає до Іспанії.

Схожі статті