“Я завжди за тебе”. 29-річний онук Софії Ротару Анатолій, який залишив Україну, показав свою дівчину-модель

Єдиний онук легендарної української виконавиці Софії Ротару Анатолій вперше за довгий час показав свою обраницю. Як виглядає майбутня невістка сімейства?

Остання гучна новина, яка була пов’язана з дорослим онуком Софії Михайлівни Анатолієм вийшла рівно рік тому. Молода людина намагався втекти разом зі своїм батьком Русланом Анатолійовичем з території України за кордон. Сталося це в перші дні повномасштабної війни.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Онук Софії Ротару Анатолій показав свою дівчину-модель

Чоловікам не вдалося досягнути своєї мети і вони були заарештовані. Затримання продовжувалося близько доби, після чого обидвох відпустили. Яке покарання Руслан та Анатолій Євдокименко отримали залишилося таємницею як для журналістів, так і для звичайних шанувальників.

Онук Софії Ротару Анатолій показав свою дівчину-модель

Приблизно через півроку Анатолій все ж таки вийшов на зв’язок та повідомив, що він знаходиться в Європі. Як саме йому вдалося виїхати знову залишилося в секреті. Втім, на починаючого музиканта там чекала дівчина.

Раніше красуня з’являлася на сімейних знімках Ротару, але у фанатів співачки не було можливості розгледіти майбутню невістку родини. Нещодавно Анатолій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з обраницею Єлизаветою.

Онук Софії Ротару Анатолій показав свою дівчину-модель

Спільні знімки з’явилися в мережі у зв’язку з тим, що чоловік святкує свій день народження. Не дивлячись на траур, в якому зараз знаходиться сім’я, Анатолія Русланавича не залишили без уваги.

Нагадуємо, що 17 березня стало відомо про смерть свахи Софія Михайлівна Ротару Людмили. Обставини події досі не повідомляються пресі, однак відомо, що жінку вже поховали. Чи були онуки на похоронах бабусі достеменно невідомо. Наприклад, Соня Євдокименко на момент її смерті знаходилася в Європі, хоча проживає в Сполучених Штатах Америки. Цілком імовірно, що жінка могла бути евакуйована.

Тим часом Софія Михайлівна та її син Руслан Анатолійович за офіційними даними увесь цей час знаходилися на території своєї батьківщини. А для того, щоб нагадати своїм підписникам про своє місцеположення зірки регулярно робили кадри з України та публікували їх на своїх акаунтах соцмережах.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.