Від схожості на Потапа не залишилося й натяку: Ірина Горова показала сина від репера, який став її копією

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова вперше за довгий час показала свого дорослого сина від шлюбу з продюсером Потапа. Як зараз виглядає Андрій?

Стосунки Ірини Горової та Потапа завершилися вельми давно. Що вже й казати про завершення кохання, яке передувало фактичному розставанню. Тривалий час пара приховувала той факт, що вони живуть окремо.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова зізналася йому у коханні
Ірина Горова показала сина від Потапа та вразила схожістю з ним

Ірина публічно запевняла аудиторію, що Олексій їй вірний і вона всеціло йому довіряє. Однак вже тоді репер з’їхав з їхньої квартири. Тим не менш, обидвом вдалося зберегти хороші стосунки, які були їм необхідні не тільки для гармонійного управління спільною компанією, але й для виховання спільного сина Андрія.

Ірина Горова показала сина від Потапа та вразила схожістю з ним

Хлопчик зростав у дуже творчій атмосфері, і хоча не надто поладнав зі своєю мачухою Настею Каменських, багато подорожував зі своїм батьком, а також вчився у нього фінансової грамотності. Наприклад, декілька років тому Олексій подарував своєму спадкоємцю біткоїни.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова показала сина від Потапа та вразила схожістю з ним

Після початку повномасштабної війни Андрій здебільшого проводив час зі своєю матір’ю Іриною. Потап розповідав, що запрошував Андрія з собою до Іспанії, але хлопчик відмовився. Після 24 лютого родині довелося дуже нелегко, але Горова з гордістю заявила, що її син став для неї опорою та підтримкою, про яку вона навіть і мріяти не могла.

Зараз юнак все частіше з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І якщо раніше аудиторія дивувалася його схожості із Потапом, то зараз молода людина виглядає, наче копія матері, а від Потапу не залишилося на обличчі хлопця і сліду.

Так, нещодавно Ірина оприлюднила на своєму акаунті в Instagram новий знімок зі своїм спадкоємцем, на якому добре видно, наскільки Андрій успадкував зовнішність саме своєї мами.

Нагадуємо, що у попередньому шлюбі продюсерка також народила дочку Наталку. Минулого року стало відомо, що красуня вийшла заміж за іноземця. Ба більше, стало відомо про те, що чоловік є мусульманином. Ірина Горова прекрасно поладнала зі своїм зятем, але чоловік веде непублічний образ життя, а тому жінки намагаються його не знімати.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.