40-річна Світлана Лобода нарешті досягла бажаного та повернулася в Україну: “Рідне має залишатися вічним”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода повернулася на батьківщину та зачарувала мережу свіжими знімками у столиці. Усі деталі в статті.

Наприкінці лютого минулого року Світлана Лобода вперше заговорила про свою батьківщину та про те, що всеціло її підтримує. І хоча спочатку слова артистки сприймали дуже критично та агресивно, з часом їй вдалося завоювати довіру українців та стати частиною цієї боротьби.

Світлана Лобода повернулася в Україну

Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство
Світлана Лобода повернулася в Україну та показала свіжі кадри з Києва

Як відомо, декілька останніх років Світлана Лобода проживала разом зі своїм таємничим чоловіком на Мальті. Подейкували, що артистка навіть відмовилася від українського громадянства і натомість отримала паспорт іншої держави.

Однак, співачка поквапилася спростувати дану новину та показала свої документи. З 24 лютого Лобода не бувала на території російської федерації, заперечує новини про те, що в неї є там нерухомість, а також зізнається, що її чоловік не має жодного зв’язку з росією, а сам є великим патріотом України.

Після того, як з’явилася можливість потрапити в Ірпінь, Світлана Лобода одразу ж приїхала та почала активно допомагати відбудовувати місто. Згодом стало відомо про україномовний альбом артистки і ось Світлана Лобода знову в Україні.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, яка була зроблена в центрі Києва. У кадрі Світлана насолоджується київською перепічкою, про яку ходять легенди по всій Україні. Артистка зізналася, що завжди балувала себе українською випічкою після успішного складання екзаменів, але в цей раз вирішила просто порадувати себе, адже неможливо відмовитися від неї, коли є можливість почастуватися.

Варто відмітити, що не дивлячись на труднощі, важкі часи і трансформацію творчої кар’єри Світлана Лободи, вона виглядає просто карколомно.

Нагадуємо, що не так давно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що Філіп Кіркоров та Ані Лорак стали жертвами російської влади, і насправді не підтримують війну, але не можуть заявити про це на всю країну.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.