Не кращий етап в житті: Дмитро Монатік показав, як співає в громадському транспорті – “Дорога додому”

Дмитро Монатік відомий український співак, який за всі роки своєї творчості полюбився багатьом слухачам, адже його творчість є унікальною та вміщує в себе особливий сенс та настрій.

Монатік почав свій творчий шлях з відомого усім шоу “Х-фактор”, де його відверто засудили та майже не дали шансу на розвиток. Та це не спинило юного артиста, який палав своєю справою та не бачив себе в іншій сфері діяльності. Тому, Монатік з роками дуже активно розвивався та покроково робив успіхи, які й робили його успішним та більш відомим.

Дмитро Монатік

З роками Дмитро став справжньою зіркою української естради, його пісні досі лунають з усіх радіостанцій, навушників, телефонів та в усіх закладах, адже вони потужні, ліричні, розважливі, тобто, дуже різні та особливі. Певно в кожного українця є улюблений трек Монатіка, яка точно має відношення до певних спогадів та моментів з життя.

Дмитра вважають унікальним та неймовірно талановитим артистом, який вкладає всю душу та серце у свої пісні. Останній рік Монатік найчастіше давав благодійні концерти по різних країнах Європи, тому, часу на творчість у нього не було, проте він робив не мало на своїх концертах. Та згодом, Дмитро все ж таки відчув прилив творчості та відчув, що йому варто викласти свої емоції на папері та написати нові пісні.

Так, зовсім нещодавно чоловік випустив новий трек під назвою “Сила”, а також переспівав народну пісню “Підманула-підвела” на свій лад. Тобто, Монатік знову почав творити та створювати унікальні пісні, які знову чіпляють за душу та дарують слухачам нові емоції.

А ось днями, Монатіка побачили у міській електричці, і він не просто їхав, а співав. Тобто, Дмитро вирішив дати концерт просто в електричці. Звісно, це було дуже неочікувано для пасажирів, і вони почали відмічати Монатіка у сторіс і писати свої здивовані відгуки.

Монатік в електричці

Таке дійсно не часто можна зустріти у міському транспорті. Особливо, коли це зірка такого масштабу, як Дмитро Монатік.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.