Головна холостячка України Ксенія Мішина показала, які зшила шорти з рушника для відпустки на морі: тренд 2023

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка є дуже популярною серед усіх інших, оскільки вона дуже професійно грає та може вжитися в будь-яку роль, бо для Мішиної акторство – це життя.

Жінка може перевтілюватися в різноманітні образи, як в гарні, так і в погані. Тому її дуже цінують режисери, продюсер та колеги, бо з Ксенією дуже комфортно працювати. Хоча в біографії Мішиної багато ролей, але найзірковішими стали дві – Лідія Шифер у серіалі “Кріпосна” та Тамара Лаврова у серіалі “Клятва лікаря”. Обидві ролі дуже різні, але зіграні неймовірно професійно.

Ксенія Мішина

Саме після цих двох ролей Ксенію запросили стати головною героїнею найромантичнішого шоу “Холостячка”. Вона тала дебютанткою, адже стала героїне першого сезону. На проєкт прийшла велика кількість гідних чоловіків, які хотіли підкорити серце вибагливої Мішиної. На цьому шоу акторка відкрилась по-новому. Річ в тому, що акторство є акторством, а ось в житті вона не така як її героїні, хоча щось спільне є.

Мішина в житті є не лише професійною акторкою, а ще й мамою та просто жінкою. Тому, за її життям слідкує величезна кількість людей. Адже вона розповідає про свій спосіб життя, а, як відомо, Ксенія правильно харчується, регулярно займається спортом, практикує медитації та навіть випустила свій курс, де вчить жінок медитаціям.

Та зовсім нещодавно Мішина зробила зі своїм тілом неймовірні речі. за 4 місяці жінка підкачала своє тіло, тепер у неї є прес, прокачані м’язи ніг, рук, спини та всього тіла. Над цим жінка активно працювала та в першу чергу хотіла довести собі, що вона може бути кращою, ніж була. Хоча проблем з фігурою у жінки ніколи не було.

Та тепер тіло Мішиної заслугувало на відпочинок, тому зараз жінка разом з сином відправилась на море. І саме там з нею відбулась цікава ситуація. Річ в тому, що акторка постала на фото у шортах, матеріал яких, нагадує рушник. І одна дівчинка спитала в неї про це.

Сторіс Ксенії

Цей випадок дуже розвеселив Мішину, тому вона вирішила розповісти про це у сторіс instagram.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.