Неземна краса дісталася не від Пугачової: Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Спадкоємиця Максима Галкіна та Алли Пугачової Єлизавета все більше і більше привертає увагу аудиторії. Глядачі вже зараз помічають, що у дівчини неймовірні зовнішні дані.

Після появи двійнят у Алли Пугачової та Максима Галкіна преса стала ще пильніше спостерігати за особистим життям подружжя. І варто відмітити, що на відміну від більшості знаменитостей гуморист ніколи не ховав малюків та час від часу ділився домашнім архівом з журналістами.

Ліза Галкіна
Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Завдяки ним публіка змогла впевнитися, що не дивлячись на штучне запліднення та досвід пологів з сурогатною матір’ю, діти розвиваються не просто так само, але й демонструють неймовірні інтелектуальні та зовнішні дані. Зокрема останнім часом користувачі мережі не можуть повірити у вроду маленької Єлизавети.

Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Декілька останніх кадрів, які опублікував Максим Галкін на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вражають його шанувальників, адже Ліза не схожа на Аллу Пугачову, свою рідну сестру Христину Орбакайте, і має настільки чарівну зовнішність, що може претендувати на успішну кар’єру в шоу-бізнесі або індустрії моди.

Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Але в той самий час деяких бентежив той факт, що Єлизавета не схожа на на батька, ні на матір. Однак, Максим Галкін швидко розставив усі крапки над “і”, оприлюднивши архівну фотографію своєї матері. Тоді стало зрозуміло, що Ліза успадкувала виключну вроду саме від неї.

Варто відмітити, що рідний брат красуні Гаррі у той самий час дуже схожий на батька. Поки сестричка може похизуватися білокурим волоссям, молочною шкірою та блакитними очима, хлопчик доволі темненький.

Нагадуємо, що минулого року Максим Галкін разом зі своєю дружиною та дітьми переїхав до Ізраїлю. Спочатку родина стверджувала, що це не еміграція і вони збираються повертатися додому. Але після пережитих скандалів, гуморист прийняв рішення, що буде використовувати свій маєток у Підмосков’ї у якості літньої резиденції. Подейкують, що зараз легенда радянської естради та комік проживають на віллі в Кесарії.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.