По столу бігає ящірка, а голова сім’ї Вадим ледь стримує гнів: Оля Полякова вразила сімейним обідом

Знаменита українська співачка Оля Полякова продемонструвала своїм фанатом, як відбувається прийняття їжі у їхній родині. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Оля Полякова славиться своєю гостинністю. Неодноразово зірки розповідали про те, що потрапивши до будинку виконавиці, голодним з нього вийти неможливо. Артистка накриє багаті столи, і буде частувати продукцією домашнього приготування. Зокрема, Маша Єфросиніна скаржилася, що після посиденьок зі співачкою необхідно йти до спортивної зали.

Дочка Олі Полякової показала з Великобританії коханого
Оля Полякова показала, як її сім’я обідає з живою ящіркою

Варто відзначити, що у Полякової навіть є своя ферма. Зірка з задоволенням займається виготовленням власного сиру, активно дарує його своїм гостям та демонструє його підписникам. Також вона не забуває хизуватися своєю випічкою та овочами, які вирощуються у її саду у теплу пору року.

Оля Полякова показала, як її сім’я обідає з живою ящіркою

У сім’ї Поляково є також прийнято збиратися разом за столом. Нещодавно Оля оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі відео, які були зроблені під час сімейного обіду.

І здавалося б нічого такого, але серед страв та посуду бігала жива ящірка.Принісла її на прийом їжі молодша дочка артистка Аліса. І якщо Ольга реагувала на таку поведінку стримано, але радила дитині забрати тварину, то Вадим пригрозив, що дасть ящірці пальцем по морді.

Оля Полякова показала, як її сім’я обідає з живою ящіркою

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні родина досить довго знаходилася в розлуці. Минулого року Марія вступила до музичного коледжу у Великобританії, а Аліса була розподілена до елітного інтернату. Дівчата проживають разом у Лондоні, а їхня мати тим часом постійно знаходиться на гастролях або в Україні. Вадим має право виїжджати за кордон, але також перебуває на батьківщині. Діти часто приїжджають додому, але поки що вимушені покидати його заради навчання.

Сімейні кадри, на яких Оля Полякова знаходиться в оточенні своїх дочок та коханого чоловіка насправді дуже цінні для її аудиторії, адже на даний момент є великою рідкістю. Тим паче, що їхня взаємодія дуже щира, весела і піднімає настрій.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.