Колишня Винника Олена Шоптенко показала свого маленького сина: світловолосий повелитель юних вовчиць

Щастя буває різним. Кожен знаходить його у чомусь своєму. А про те, що є щастям для танцівниці та хореографині Олени Шоптенко читайте далі.

Зараз ми живемо в час, коли робити якісь далекоглядні плани просто неможливо. Кожен намагається взяти максимум із життя саме тут і саме зараз. Через війну багато людей намагаються знайти різні способи для того, щоб ненадовго відволіктись та заспокоїтись. Так само і зіркам іноді потрібен такий момент спокою.

Олена Шоптенко — це українська танцівниця та хореографиня. Вона брала участь у багатьох змаганнях та конкурсах, на яких отримувала призові місця. Особливу популярність жінці принесла участь в проекті “Танці з зірками” на телеканалі 1+1. Партнером у Шоптенко був не абихто, а сам Володимир Зеленський, який тоді, у 2006 році, майже не був відомим. Разом пара змогла вибороти перемогу в шоу, і це дало неабиякий поштовх у кар’єрі дівчини. Втім на дівчина не в останнє була на паркеті “Танців з зірками”. У 2020 році, через 14 років після участі в шоу, Олена Шоптенко знову стала учасницею проекту. Її партнером був популярний співак та повелитель вовчиць Олег Винник. Пара подавала непогані надії й кожен їхній виступ був конкретною заявкою на перемогу. Однак, Covid19 не дав змоги молодим людям показати все, на що вони здатні, і вони покинули “Танці з зірками”.

Як виглядає син Олени Шоптенко

Отож, днями Олена Шоптенко на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію фото з прогулянки із сином. Молода мама привідкрила завісу таємниці й поділилась із фанатами світлиною свого чотирирічного синочка Олексія. На фото малюк із Шоптенко виглядає дуже зворушливо. Користувачі в коментарях зазначили, що хлопчик надзвичайно симпатичний.

Олена Шоптенко із сином
Олена Шоптенко із сином

Також в публікації є чимало фото, які, за словами самої танцівниці, є її особистими моментами щастя.

Щасливі моменти із життя Олени Шоптенко
Щасливі моменти із життя Олени Шоптенко

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.