Колишня Винника Олена Шоптенко показала свого маленького сина: світловолосий повелитель юних вовчиць

Щастя буває різним. Кожен знаходить його у чомусь своєму. А про те, що є щастям для танцівниці та хореографині Олени Шоптенко читайте далі.

Зараз ми живемо в час, коли робити якісь далекоглядні плани просто неможливо. Кожен намагається взяти максимум із життя саме тут і саме зараз. Через війну багато людей намагаються знайти різні способи для того, щоб ненадовго відволіктись та заспокоїтись. Так само і зіркам іноді потрібен такий момент спокою.

Олена Шоптенко — це українська танцівниця та хореографиня. Вона брала участь у багатьох змаганнях та конкурсах, на яких отримувала призові місця. Особливу популярність жінці принесла участь в проекті “Танці з зірками” на телеканалі 1+1. Партнером у Шоптенко був не абихто, а сам Володимир Зеленський, який тоді, у 2006 році, майже не був відомим. Разом пара змогла вибороти перемогу в шоу, і це дало неабиякий поштовх у кар’єрі дівчини. Втім на дівчина не в останнє була на паркеті “Танців з зірками”. У 2020 році, через 14 років після участі в шоу, Олена Шоптенко знову стала учасницею проекту. Її партнером був популярний співак та повелитель вовчиць Олег Винник. Пара подавала непогані надії й кожен їхній виступ був конкретною заявкою на перемогу. Однак, Covid19 не дав змоги молодим людям показати все, на що вони здатні, і вони покинули “Танці з зірками”.

Як виглядає син Олени Шоптенко

Отож, днями Олена Шоптенко на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію фото з прогулянки із сином. Молода мама привідкрила завісу таємниці й поділилась із фанатами світлиною свого чотирирічного синочка Олексія. На фото малюк із Шоптенко виглядає дуже зворушливо. Користувачі в коментарях зазначили, що хлопчик надзвичайно симпатичний.

Олена Шоптенко із сином

Також в публікації є чимало фото, які, за словами самої танцівниці, є її особистими моментами щастя.

Щасливі моменти із життя Олени Шоптенко
Щасливі моменти із життя Олени Шоптенко

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.