Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом: таке не помітити неможливо (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко демонструє неймовірну любов до своєї професії і працювала навіть на останніх термінах вагітності. Давайте згадаємо, як це було!

Телеведучі телеканалу “1+1″завжди демонстрували максимальну професійність у журналістиці. Мова йде не тільки про знання та голос, але й про стриманість, витривалість, вміння працювати в стресових ситуаціях та контролювати процес, не дивлячись ні на що.

Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом
Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом

Наприклад, Марічка Падалко вже давно прославилася далеко за кордоном завдяки інциденту з переднім зубом, який випав прямо під час віщання. Реакція телеведучої та її рівень професійності настільки вразив закордонних колег, що вони не припиняли захоплюватися нею у своїх сюжетах.

Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом

Втім, Марічка з’являлася на екранах і у цікавому положенні. Так, коли журналістка була вагітна старшим сином вона охоче вийшла в ефір на телеканалі “1+1” і працювала не дивлячись на те, що знаходилася на доволі пізніх термінах.

Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом

До речі, щастя, яке вилучала зірка через екрани було абсолютно справжнім, адже вона досить довго мріяла про те, що стане мамою, і змогла це реалізувати, коли зійшлася з народним депутатом України Єгором Соболєвим.

“Материнський інстинкт у мене прокинувся ближче до 30. Ось тільки завагітніти я не могла. Фізично я була абсолютно здорова, але дітей у нас з першим чоловіком, з яким ми прожили 15 років, не було”, – зізнавалася телеведуча в інтерв’ю.

Зараз телеведуча є багатодітною матір’ю, але не приховує, що може народити ще. Але звісно за цією умовою, що доля розпорядитися таким чином. Про планування наступної дитини журналістка навіть не заговорює.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Вагітна Марічка Падалко вийшла в ефір 1+1 з величезним животом

Зараз сім’я проживає дуже нелегкі часи, адже Єгор знаходиться на передовій, і кожна зустріч з сім’єю викликає багато емоцій та сліз. Тим не менш, телеведуча показує своїм підписникам, як це відбувається і ділиться своїм болем з мережею.

Тож зараз Марічка чекає на чоловіка вдома разом з дітьми і вірить у те, що незабаром настануть часи, коли вони повернуться до минулого життя.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.