27-річна Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї та показала малюка зі Штатів: вже вміє стояти на ніжках

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше за довгий час показала свого маленького племінника, якому не більше 2 років. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу, з якою глядачі знайомі з її дитинства півроку тому повідомила про те, що виїжджає з України за кордон. Її рішення супроводжувалося сильною критикою з сторони аудиторії, і це не дивлячись на те, що 2022-й вона здебільшого провела разом зі своїми співвітчизниками, і всіляко допомагала їм.

Співачка одразу ж наголосила, що опинилася в Сполучених Штатах Америки не заради відпочинку чи перезавантаження: вона мала доволі чітку мету. Згодом Аліна Гросу поділилася, що вступила до спеціальної школи акторів і набирається майстерності.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї

Втім, навчання швидко перервалося через стан здоров’я Аліни. Гросу потрапила на операцію минулого літа і згодом зрозуміла, що має потребу в реабілітації, яка пройшла в Індії. Після лікування артистка повернулася до Штатів, де продовжила проходити підвищення кваліфікації. Зараз вона навіть знайшла для себе роботу, але поки що замовчує її суть.

Аліна Гросу повідомила про поповнення в сімʼї

Натомість зірка вирішила потішити своїх фанатів прекрасною новиною. Виявляється, в сім’ї не так давно сталося поповнення. Аліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала свого маленького племінника. Хлопчику приблизно 1,5–2 роки. Для кадру його вдягли у розкішний піджак в горошок, а також добре причесали.

Як відомо, Аліна Гросу дуже любить дітей і багато часу проводить як зі своїм рідним братиком, так і з численними маленькими родичами.

Нагадуємо, що до початку повномасштабної війни в Україні артистка активно обговорювала з журналістами створення її сім’ї з Романом Полянським. Пара планувала придбати власний будинок та була готова до більш серйозних стосунків, тобто одружитися та народити дітей. Потім після 24 лютого шанувальники підозрювали, що актор не залишиться зі своєю українською коханою і мали рацію. Росіянин покинув територію України і незабаром з’явився в Москві. Натомість Аліна Гросу проходила реабілітацію сама, а згодом прийняла рішення про поїздку.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.