Сімейна ідилія, якої не було з Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу показав свою майбутню дружину і названу дочку

Часто кажуть про те, що справжнє кохання здатне витримати всі негаразди. Втім іноді в житті трапляються такі ситуації, коли іншого виходу, як розірвати стосунки, немає.

У житті бувають різні обставини, які кардинально змінюють його хід. Вони можуть залежати від самої людини, або від її оточення. Як не крути, завжди їх легше пережити, коли поруч близька людина. Однак іноді ця близька людина може зрадити і все довкола руйнується. Тож абсолютно нормально, коли після подібного пари розривають шлюб. Головне, що не треба робити після розлучення, це — жити минулим і перестати жити щасливо. Власне гідно пережити розрив змогли Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу.

Коротко про стосунки пари

Українська співачка Ані Лорак та власник курортних готелів у Туреччині Мурат Налчаджиоглу були у шлюбі близько десяти років. Познайомилась пара в Туреччині, куди Лорак приїхала на відпочинок. Молоді люди почали зустрічатись, а Мурат навіть переїхав до України. Через чотири роки вони зіграли весілля. Через два роки співачка народила доньку Софію. Подружнє життя протікало прекрасно, допоки не розкрились усі секрети Мурата Налчаджиоглу. За словами Ані Лорак, чоловік ї неодноразово зраджував. Вона не змогла більше терпіти такого приниження, й подала на розлучення у 2019 році.

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком

Після зради чоловіка, Ані Лорак вирішила зрадити Україну й переїхати до рф. Там вона ні слова не говорить про війну та живе своїм звичним життям. На противагу колишній дружині, Мурат залишився в Україні й активно підтримує її. У своїх соціальних мережах він розповів, що вірить в нашу перемогу й навіть розпочав вивчати українську. Таким чином, колишнє подружжя розійшлося не тільки в стосунках, але й у поглядах на життя.

Після розлучення не сидить на місці

Мурат Налчаджиоглу після розлучення з Лорак не поставив своє життя на паузу. Так, він розпочав стосунки із молодою дівчиною на ім’я Лілія, яка працює візажистом у Києві. Пара часто публікує на своїх стрінках у соціальних мережах фото зі спільних прогулянок та поїздок. Крім того, у дівчини є маленька донечка, із якою Мурат також активно спілкується. Вони часто подорожують. Наприклад, нещодавно сім’я відвідала Діснейленд разом. Прикметно, що разом із Лілією та її донькою, також поїхала донька Налчаджиоглу від шлюбу з Лорак.

Сьогодні на своїй сторінці в instagram дівчина опублікувала світлину із донькою та бойфрендом. По ній одразу видно, що із новою сім’єю Мурат і справді щасливий.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною та названою донькою
Мурат Налчаджиоглу зі своєю дівчиною та названою донькою

Подейкують, що Лілія та Мурат Налчаджиоглу невдовзі зіграють весілля. Втім поки підтвердженої інформації немає.

 

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?