Заради неї став суперзіркою, а вона в цей час народжувала дітей: знайшлася таємнича кохана Андрія Данилка

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко все життя приховував правду про своїх обранець, що свого часу навіть спричинило чутки про його орієнтацію.

Андрій Данилко ніколи не розповідав пресі про своє особисте життя. 20 років тому це спричинило чутки про його нетрадиційну орієнтацію, які швидко розповсюджувалися усім пострадянським простором. Виконавець ролі Вєрки Сердючки ніяким чином не реагував на плітки, і розповів про свої невдачі на любовному фронті і початку повномасштабної війни в Україні. Андрій вперше заявив про те, що неодноразово намагався створити сім’ю, але терпів невдачу за невдачею.

Андрій Данилко їде на інший кінець планети
Знайшлася таємнича кохана Андрія Данилка

Знайшлася таємнича кохана Андрія Данилка

Єдина жінка, про яку виконавець ніколи не мовчав — його перше кохання. Таємнича Анна стала визначною постаттю у житті артиста, адже на її честь він назвав свою героїню. Так, прізвище у маленької красуні було Сердюк. У юному віці Андрій був закоханий у неї до нестями, але її серце так і не добився. Свою любов він вирішив увіковічити у постаті веселої провідниці, яка отримала прізвище на честь дівчини.

До даної історії можна було-б поставитися, як до красивої легенди, яка доповнює кар’єру виконавця. Але журналістам вдалося знайти колишню однокласницю Данилка, яка вплинула на його творчість.

Анна прекрасно пам’ятає Андрія, але його обрпз зневажає. Жінка вважає, що танцювати на сцені у жіночому вбранні негідно чоловіка і не розуміє його популярності. Сердюк стала викладачем і вже неодноразово стала матір’ю. Вона залишилася жити у селі і абсолютно холодна до колишнього однокласника. На жаль, журналістам “ТСН” не вдалося витягнути з неї жодного теплого слова стосовно Вєрки Сердючки. Що вражає більше всього, участь жінки у долі Андрія також не надто її турбує.

Знайшлася таємнича кохана Андрія Данилка

Виконавець ніяким чином не коментував побачена на екрані і цілком можливо взагалі не знає про те, що журналісти віднайшли його стару любов.

Нагадуємо, що зараз Андрій Данилко знаходиться у світовому концертному турі. Нещодавно йому довелося взяти паузу через стан здоров’я: артиста відбулися проблеми з голосовими зв’язками. Тим не менш, нещодавно його команда повідомила про відновлення концертної діяльності. Незабаромвірку Сердючку можна буде почути в Сполучених Штатах Америки та в різних країнах Європи.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.