Маленька та товста: як насправді виглядала легендарна Хюррем з “Величного століття” – взагалі не красуня

10 років тому найпопулярнішим шоу в Україні вважався серіал турецького виробництва "Величне століття". Даний проєкт зробив багатьох акторів всесвітньовідомими.

Своїм успіхом турецький серіал Величне століття частково зобов’язаний вдалому підбору акторів, зокрема виконавиці ролі Хюррем (Роксолана). Звісно, в Україні за артисткою слідкували особливо уважно, адже вона зображала на екрані героїню українського походження, яка свого часу тримала в своїх руках добробут всієї Османської імперії. Мар’єм Узерлі безперечно підійшла за всіма параметрами, адже змогла продемонструвати гордість, волю та гострий розум.

Як змінилась головна акторка Величного століття
Як насправді виглядала легендарна Хюррем з Величного століття

Як насправді виглядала легендарна Хюррем з Величного століття

Але з реальною історичною фігурою акторку пов’язував лише колір волосся, який після зйомок вона також змінила. Мар’єм пофарбувалашся в рудий, але на цьому схожість між Хюррем Султан та Узерлі закінчилася.

Широковідомий історичний факт, що насправді султанша була маленького зросту і стрункою фігурою похвалитися не могла. Ніс – великий і круглий, а очі – маленькі та глибоко посаджені.

Як насправді виглядала легендарна Хюррем з Величного століття

Незважаючи на непривабливу зовнішність, Хюррем змогла закохати у себе повелителя. На думку істориків, падишаха приваблював розум жінки та її сміливість. Адже якщо всі наложниці боялися дивитися йому в обличчя, то Хюррем робила це рішуче, а також часто висловлювала свою думку щодо будь-яких питань. Саме завдяки цій якості їй вдавалося потрапляти на меджлісі, який і дав можливість передати знання про те, якою була Хюррем Султан  світовій спільноті.

Звісно, більшість історичних фактів у серіалі була викривлена, а сам проєкт завжди наголошував про те, що не претендує на достовірність. Наприклад, Сюмбюль-ага ніколи не існував в реальності, і ба більше, дану роль прописали для актора, який її виконував, адже він володів неймовірною харизмою та міг подати даного персонажа.

Узерлі ж свого часу вирішила, що їй необхідно прощатися з проектом і на її місце прийшла інша акторка, яка під час зйомок проходила лікування від раку. Не дивлячись на усі складнощі, їй вдалося зобразити султаншу похилого віку та довершити серіал.

Схожі статті

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.