Віра Брежнєва нарешті досягла бажаного і поділилася новиною з США: “Сталося диво. Я народила доньку”

Для багатьох людей діти — це справжнє щастя. Особливо щастить тим, кому вдається виховати дитину так, що вона в подальшому стає гарним другом. Читайте далі, щоб дізнатися про Віру Брежнєву та її доньку.

Діти надзвичайно швидко ростуть. Іноді ми навіть не встигаємо усвідомити це, як вони закінчують школу, університет і переїжджають з рідного дому. Особливо це помітно, якщо спостерігати за тим, як підростають чужі діти. Наприклад, діти представників шоу-бузнесу народжуються та ростуть на очах мільйонів прихильників. Майже кожен їхній день народження не залишається без уваги фанатів зіркових батьків.

Народила доньку?

Українська співачка та телеведуча Віра Брежнева заінтригувала прихильників загадковими сторіс на сторінці в Instagram. Жінка опублікувала світлину кімнати із рожевими кульками й підписала: “Куди ми прийшли готуватися до свята?” Підписники зірки не одразу зрозуміли про що йде мова.

Сторіс Віри Брежнєвої
Сторіс Віри Брежнєвої

Згодом Віра Брежнєва опублікувала наступні фото, де пояснила до чого готується. Виявилось, що сьогодні її старша донька Софія святкує двадцять другий день народження. Співачка також поділилась із прихильниками спогадами про день, коли народила доньку. Рівно двадцять два роки тому її ранок розпочався з бажання поїсти борщу. Втім жінка не встигла цього зробити, адже в неї відійшли води.

Віра Брежнєва розповіла про день народження доньки Софії
Віра Брежнєва розповіла про день народження доньки Софії

Віра Брежнєва назвала народження доньки справжнім дивом. Не обійшлося без фото з іменинницею. Співачка не могла не зазначити, що її донечка вже зовсім не маленька, а навіть вища за неї саму.

Віра Брежнєва із донькою Софією
Віра Брежнєва із донькою Софією

Що відомо про доньку Віри Брежнєвої?

Софія Кіперман (таке прізвище носить донька співачки) проживає в Америці з шістнадцяти років та займається моделінгом. Після повномасштабного вторгнення 24 лютого вона активно виступала проти війни в Україні. Минулого року на свій двадцять перший день народження дівчина опублікувала чуттєвий допис, у якому подякувала мамі за те, що народилась в Україні. Вона згадала свої шкільні роки і те, як вивчала українську культуру.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?