Роману таки бути? Оля Полякова поцілувала Влада Міцкевича на всю країну – Буряковський ревнує

Оля Полякова відома українська співачка, а віднедавна, ще й досить талановита телеведуча, яка працює у кадрі разом з екс-учасником шоу "МастерШеф" Владом Міцкевичем.

Нещодавно на каналі “ТЕТ”, вийшло нове шоу “Він готує. Вона керує”, де вони обидва стали ведучими. Суть шоу полягає у тому, що кожного ефіру приходить три пари та змагаються за звання кращих. Чоловікам потрібно приготувати страву, яку Міцкевич, як шеф-кухар, пояснює жінкам. А вони своєю чергою мають правильно керувати діями чоловіків на кухні, адже вони взагалі не знають, що їм доведеться готувати.

Полякова та Міцкевич

Так, під час шоу Оля та Владислав спілкуються з героями, дають поради, допомагають та розмовляють між собою. За правилами проєкту, спочатку жінки з заплющеними очима куштують три страви, оцінюють їх за 5-бальною шкалою та вгадують, де трава її чоловіка. Ну а потім цю їжу дегустує Міцкевич, і також виставляє свої оцінки, які сумуються разом і таким чином визначається переможець.

Загалом такий тандем ведучих дуже цікаво демонструє, що не лише супер зірки можуть стати ведучими. Та насправді, Владу дуже пасує така роль, адже він сам по собі дуже активний та полюбляє бути у центрі уваги. Адже йому потрібно кудись дівати свою енергію. Й з Поляковою вони дуже добро зійшлися, здається, що вони й в реальному житті є друзями, тому що й поза камерами вони доволі добре контактують між собою. Але роман їм поки що не приписують.

Полякова цілує Міцкевича

Так, в одному з випусків проєкту “Він готує. Вона керує” Владислав та Оля вели цікаву дискусію, а потім в якийсь момент справа дійшла до поцілунків, і Полякова поцілувала у щічку Міцкевича. Але це все нічого зовсім не значить, тому, цей поцілунок можна просто вважати дружнім.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.