Стас Шурінс на піку популярності та зараз: як змінився переможець Фабрики зірок-3 і чому пішов зі сцени

15 років тому в український шоу-бізнес увійшов новий талановитий виконавець Стас Шурінс. Йому передрікали великий успіх, але співак незабаром зник з інформаційного простору.

Стас Шурінс був одним з тих починаючих артистів, які, не маючи великої дискографії, стають улюбленцями публіки. Це вельми рідкісний випадок, і фанати музиканта сподівалися, що він використає наданий йому шанс та прокладе собі шлях до Олімпу музичної індустрії. Але життя склалося зовсім інакше.

Стас зміг знайти щастя у стосунках з жінкою, яка пізніше потребувала його підтримки, відданості та боротьби. Цю красуню звуть Віолета, і вона стала надійною супутницею виконавцю.

Як змінився Стас Шурінс

Куди зник зі сцени переможець Фабрики зірок-3 Стас Шурінс та як він зараз виглядає
Куди зник зі сцени переможець Фабрики зірок-3 Стас Шурінс та як він зараз виглядає

У 2014 році Стас покидає Україну та переїжджає до Німеччини. Ходили плітки, що співак злякався подій в країні. Насправді Шурінс поїхав лікувати дружину Віолетту, з якою одружився 2012 року. Дівчині артиста в 2013 році діагностували рак мозку, їй необхідна була реабілітація. На щастя, кохана Стаса поборола страшну хворобу. Успішна операція та тривала реабілітація поставили Віолетту на ноги, а Шурінс весь цей час був поряд із дружиною та підтримував її. Тим часом, кар’єра музиканта була на паузі.

До України Стас Шурінс тим не менше не повернувся. Чоловік вирішив випробувати удачу уже в Німеччині і знову потрапив на Фабрику зірок. На цей раз йому не вдалося отримати перемогу, але певну долю популярності чоловік заробив.

Стас Шурінс
Як змінився Стас Шурінс

Свою музичну діяльність Шурінс продовжує за кордоном. Зокрема він як і раніше створює пісні, а також організував студію звукозапису, де надає відповідні послуги іншим артистам.

Після початку повномасштабної війни в Україні Стас Шурінс одразу ж відреагував на події та оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram заклик зупинити вторгнення та засудив дії російської федерації.

Чи повернеться колись Стас Шурінс до України невідомо, адже життя інколи складається зовсім неочікуваним чином. Втім, вже 10 років музикант будує свій побут саме в Європі, і навряд захоче змінити це найближчим часом. Свою дружину Віолету він ніколи не показував публічно. І хто зна, можливо Стас вже давно встиг стати батьком і виховує спадкоємців.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?