Екс-НеАнгел Слава Камінська показала, на кого проміняла першого чоловіка Едгара: “Кохання ненароком нагряне”

Відома українська співачка Слава Камінська вперше за декілька років повідомила про те, що знаходиться у романтичних стосунках. Всі деталі в статті.

Декілька років тому знаменита українська співачка Слава Камінська розпочала сольну кар’єру. Зірці вдалося випустити декілька популярних композицій, перш ніж у її дім пройшла повномасштабна війна.

Так як артистка є матір’ю двох маленьких дітей, їй довелося подбати про їхню безпеку та евакуюватися за кордон. Спочатку вона осіла у Нідерландах. Колишній чоловік Слави Едгар Камінський, який є найвідомішим українським пластичним хірургом, також виїхав за кордон, і навіть потрапив у скандал, так як його звинувачували у тому, що він нібито вивіз з собою усе своє обладнання.

Слава Камінська показала, на кого проміняла першого чоловіка

Але час минає, і співачка продовжує жити в Європі. Як з’ясувалося, доля піднесла їй подарунок за кордоном. Нещодавно Камінська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію зі своїм коханим. Таким чином артистка повідомила про те, що знаходиться в стосунках.

Слава Камінська закрутила роман за кордоном

Обличчя чоловіка співачка приховала. Тож жодної інформації про нового бойфренда Слави Камінської у ЗМІ поки що немає.

Нагадуємо, що розлучення Слави Камінської з чоловіком було вельми складним та болючим для артистки. Ініціатором розставання став хірург. За офіційною версією чоловік був збентежений захопленням дружини пластикою та прийняв рішення, що не хоче продовження стосунків. Натомість Слава була впевнена, що її взаємини з чоловіком зіпсували жінки в її сім’ї.

Зараз екс-подружжя підтримує дружні стосунки заради спільних дітей і навіть вибирається разом на відпочинок. Слава не приховувала, що після розлучення довго не могла прийти до тями і навіть не думала про романтичні відносини з іншими чоловіками. Фактично, вона не відмовлялася від думки, що може зійтися з екс-чоловіком знову. Тим не менш, очікуваного возз’єднання не відбулося.

Зараз Слава час від часу повертається до України і навіть випускає нові пісні. Евакуація далася їй дуже важко, адже окрім фінансових проблем Камінська вперше за довгий роки відчула, як це — жити без послуг прислуги.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.