Зірка “Вітальки” Гарік Бірча став захисником України та за рік вразив змінами у зовнішності: мрія українок

Знаменитий український актор Гарік Бірча рік тому пішов захищати Україну та доєднався до лав ЗСУ. Нещодавно зірка повернувся та розповів про себе.

Після початку повномасштабної війни в Україні значна частина чоловіків-артистів прийняла рішення піти захищати свою батьківщину. Серед них опинився і знаменитий за роллю Вітальки Гарік Бірча.

Гарік Бірча на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Гарік Бірча став захисником України та за рік вразив змінами у зовнішності

Спочатку чоловік захищав столицю та передмістя, а згодом був направлений в інші точки. Рушити в бій артист вирішив майже одразу, не вагаючись. Уся справа в тому, що Бірча проходив термінову службу і прекрасно знає, як все влаштовано. Досить швидко Гарік пригадав усі свої знання та адаптувався до нових реалій.

Гарік Бірча став захисником України та за рік вразив змінами у зовнішності

Гарік Бірча став захисником України та за рік вразив змінами у зовнішності

Вперше за рік Гарік отримав вихідні, які використав для своєї поїздки додому, в Київ. Актор одразу ж возз’єднався зі своєю дружиною та дитиною, але і не забув про глядачів. Так, чоловік з’явився у прямому ефірі у студії “Сніданок з 1+1”, де поспілкувався з ведучими на найрізноманітніші теми.

“Були можливості і командування відпускає, але в мене це перша відпустка. Відчуття круті, дуже радий був побачити близьких, рідних. Обійняв дружину, розцілував дитину. Потім на “Лігу Сміху” запросили. Включитися було складно, але я адаптувався”, – поділився актор.

Окремої уваги вартує трансформація Гаріка, яка помітно неозброєним оком. Актор став виглядати набагато брутальніше та впевненіше. До того ж, військова форма йому неймовірно пасує.

А за рік чоловік навіть встиг отримати нове звання, що каже про безсумнівні успіхи на полі бою та про те, що командування високо цінує Гаріка.

Відпустка актора про триває ще 10 днів, тож він має не так багато часу для того, щоб насолодитися компанією найрідніших людей.

Безсумнівно, на Бірчу вдома чекають не тільки сім’я, але й фанати, які з великим задоволенням і надалі будуть дивитися фільми та проєкти з його участю. Якщо звісно Гарік не прийме рішення змінити вид діяльності, як це зробив, наприклад, Сергій Притула. Нагадуємо, що телеведучий заявив про своє бажання повертатися у розважальний формат телебачення.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.