Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня: обидва розлучені і вже далеко не юні

Знаменита українська телеведуча Соломії Вітвіцька колихнула мережу новим кадром, на якому постала у компанії знаменитого колеги. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

2021-го року стало відомо, що знаменита українська телеведуча та зірка програми “ТСН” на телеканалі “1+1” Соломія Вітвіцька розлучається зі своїм чоловіком Владом початковим. Спочатку пара не оголошувала реальну причину розставання.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня

Екс-подружжя зізналося, що майже рік намагалося врятувати шлюб, але врешті-решт прийшло до висновку, що краще завершити цю історію.

З тих пір телеведуча, за офіційною версією, була самотня. Вона багато подорожувала та проводила час разом зі своїми подругами, яких у Соломії безліч. Тим часом Влад не припиняв її тішити букетами квітів і також проявляв піклування про неї, хоча разом пара вже не була. Подейкували навіть про воз’єднання екс-коханих, однак, цього так і не сталося.

Натомість Соломія Вітвіцька, здається, все більше і більше звикає жити без режисера. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який був зроблений під час вечірки. На ньому Соломія постала в обіймах знаменитого радіоведучого Слави Дьоміна, популярність якого останнім часом зростає з геометричною прогресією.

Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня

Варто відзначити, що обидва виглядали просто неймовірно, і що неочікувано — гармонійно. До речі, Слава Дьомін також розлучений і має сина від попереднього шлюбу. Втім, зірки, імовірніше за все просто зустрілися на заході та використали можливість сфотографуватися разом.

Нагадуємо, що раніше колишній чоловік Соломії Вітвіцької розповідав, що популярність дружини йому заважала та псувала їхні стосунки. Соломія та Влад так і не народили дітей у шлюбі, і здебільшого обходили дану тему стороною у розмовах з журналістами.

Вперше шанувальники запідозрили, що насправді телеведуча має серйозну кризу у взаєминах зі своїм благовірним під час її поїздки до Сполучених Штатів Америки. Як з’ясувалося пізніше, телеведуча дійсно намагалася прийти до тями після прийнятого рішення, хоча і усіма силами намагалася це приховати від фанатів.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.