Знайшлася колишня дружина Олександра Пономарьова: харизматична красуня замінила Марію Яремчук і Олену Мозгову

Відомий український співак Олександр Пономарьов наважився вступити в офіційний шлюб зі своєю другою дружиною, однак цей союз закінчився вельми швидко.

Після складного та скандального розставання з цивільною дружиною Оленою Мозговою Олександр Пономарьов недовго залишався у холостяках. Незабаром йому зустрілася красуня Вікторія Мартинюк, яку він наважився непросто зробити своєю коханою, а відвести її до алтаря.

Знайшлася колишня дружина Олександра Пономарьова

Абсолютно в усьому Вікторія здавалася повною протилежністю Олені Миколаївні. Жінка була дуже маленькою та стрункою, не мала зв’язків та не була популярною до зустрічі з виконавцем.

Знайшлася колишня дружина Олександра Пономарьова

У шлюбі з ним Мартинюк народила свого первістка — сина Олександра. Але зробити щасливим свого благовірного жінка не змогла. Незабаром Олександр почав зустрічатися з іншими, а стосунки з дружиною не цінував і відверто показував свою зневагу. Принаймні, саме так каже Вікторія Мартинюк, яка втомившись від нещасливого сімейного життя, свого часу об’явила про розлучення.

Знайшлася колишня дружина Олександра Пономарьова

Зараз вона заміжня, народила дочку від інших стосунків, а сину Олександру не заважає спілкуватися з рідним батьком. Ба більше, Мартинюк робить все можливе, щоб хлопчик ладнав не тільки зі своїм татом, але і з його новою обраницею, яка досі залишається таємницею для глядачів. Не так давно Вікторія говорила, що у її колишнього чоловіка є цивільна дружина, з якою її син має прекрасні стосунки.

Єдина жінка в житті артиста, якій за популярністю вдалося перевершити і Мозгову, і Мартинюк — це донька Назарія Яремчука Марія. Виконавцям довго приписували роман, однак обидва його спростували. Спровокував дані чутки вдалий дует Олександра Пономарьова та Марії Назарівни, а згодом не дуже вдалий жарт виконавця, який вирішив трохи поглузувати з преси, але не розрахував наслідків.

Марія Яремчук на даний момент веде закритий образ життя, адже декілька років тому поставила крапку у своїй музичній кар’єрі. Шанувальники сподіваються, що вона повернеться, але шансів на це все менше. Тим часом Олександр Пономарьов досі підтримує з нею зв’язок.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?