МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Хто покинув “МастерШеф-13” вже відомо. На цей раз вилетівшим учасником став Олександр.

Хто покинув “МастерШеф-13”

Учасники прийшли на кухню шоу у вишиванках, щоби особливо відзначити початок тижня. Ектор-Хіменес Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський зазначили, що кожна країна, регіон та сім’я мають свій секрет ідеальної паски.

Приготування обрядового хліба – це особливий процес, неймовірне таїнство, тому судді теж мають власні рецепти пасок. Вони провели для кухарів потрійний майстер-клас із приготування святкової випічки, щоб кухарі могли повторити страви за трьома різними рецептами.

А з декорування пасків судді дали лише інструктаж, щоб залишити аматорам простір для креативу.

Примітно, що здебільшого користувачі вважали, ніби головними претендентками навиліт є Ірина та Люба. Однак, не дивлячись на поведінку, яка серйозно збентежила публіку, а також серйозні помилки, судді прийняли рішення щодо вильоту Олександра.

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

І здебільшого публіка з цим рішенням не погодилася.

Нагадуємо, що кулінарне шоу на даний момент є одним з небагатьох проєктів, які продовжують транслюватися на телеканалах завдяки великим рейтингом, а також наявності спонсорів.

Зокрема, після 24 лютого трансляція була призупинена через події в країні. Але вже через півроку продюсером вдалося відновити ефіри та потрапити в слот. У абсолютно нових реаліях команда відзняла вже декілька нових сезонів, і хоча вони серйозно відрізняються від стандартного шоу, так як тематика значно змінилася, а характер випусків став набагато важчим, проєкт тільки продовжує рости.

Але і присутня велика доля критики: наприклад, глядачі стали говорити про те, що нібито учасники стали нудними, а взаємодія менш емоційною.

Схожі статті