Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

Хоча популярність Євгенії Власової нібито згасла 20 років тому, за зіркою продовжували слідкувати, а вона натомість намагалася тішити шанувальників певними інтерв’ю, а пізніше регулярними публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Звичайно, за останні декілька років для багатьох блог став не тільки стилем життя, але і можливістю добре заробляти та просувати себе. Останні 2 роки Євгенія активно говорила про минуле, творчість, музику і навіть дала публіці надію на те, що вона повернеться.

Євгенія Власова презентувала новий кліп та показала, як виглядає зараз

Де зараз Євгенія Власова?
Євгенія Власова презентувала новий кліп та показала, як виглядає зараз

І це сталося. Нещодавно на її особистій сторінці з’явилася презентації нового кліпу, в якому Євгенія заспівала, а також показала, якою красунею вона не просто залишається, а стає з кожним наступним днем, адже артистка виглядає ще краще, ніж колись.

Публіка звернула свою увагу не тільки на дійсно сміливий крок від артистки, адже повернення позицій на естраді може бути процесом доволі болісно, але й на її неймовірний зовнішній вигляд. В свою чергу Власова зізнається, що нічого особливого зі своїм обличчям не робить. Мовляв, має лише 2 креми: для тіла, і для обличчя.

Своїм секретом вона вважає внутрішню енергію, баланс та гармонію. Задумкою зірки, саме вони стають вирішальними у питаннях зовнішності, вічної молодості та привабливості у будь-якому віці.

Поки що невідомо, чи з’явиться її кліп на музичних каналах, і чи почуємо ми її композиції на радіо. Втім, все можливо. Останнім часом ветерани українського шоу-бізнесу роблять для своїх співвітчизників справжні подарунки у вигляді заяв про можливе повернення: так само Гайтана обіцяла, що незабаром фанати почують її нові хіти, і Lama заговорила про активну діяльність творчого характеру.

Але чи вийде з цього щось покаже лише час.

Схожі статті